Unelte de care ai nevoie pentru a instala o mocheta

Unelte de care ai nevoie pentru a instala o mocheta
Instalarea mochetei este importanta pentru imbunatatirea esteticii si a confortului dintr-un spatiu. Aceasta poate fi o sarcina dificila, mai ales pentru incepatori, dar cu uneltele potrivite si o indrumare adecvata, poate fi un proiect interesant, care te ajuta sa economisesti timp si bani si, cine stie, poate te alegi cu un nou hobby. Totusi, instalarea unei mochete poate fi descurajanta pentru multi, mai ales daca nu ai instrumentele potrivite. Pentru asta te asteptam sa descoperi produsele pe care ti le propunem la Ingcomag si sa alegi exact ceea ce ai nevoie.
 

Ruleta

Aceasta reprezinta un instrument esential pentru instalarea mochetei pentru ca masurarea exacta a dimensiunilor incaperii este importanta inainte de a o cumpara. De asemenea, trebuie sa o masori cu exactitate inainte de instalare, pentru a fi sigur ca ai exact cat este necesar si ca iti ajunge sa acoperi spatiul.
 

Cutit utilitar

Un cutit utilitar este de nelipsit pentru a taia mocheta la dimensiunea corecta. De asemenea, este folosit pentru a taia excesul de-a lungul marginilor camerei, asa ca asigura-te ca are o lama ascutita pentru o taiere cat se poate de precisa.
 

Dispozitiv de intindere electric

Reprezinta o unealta folosita pentru a intinde mocheta in incaperi mai mari pentru ca prin intermediul sau te asiguri ca este intinsa uniform peste benzile de prindere. Intinzatorul electric este o unealta foarte eficienta care chiar nu trebuie sa lipseasca din arsenalul tau daca te ocupi periodic de astfel de proceduri.
 

Aparat pentru imbinare

Acesta este utilizat pentru a imbina doua bucati de mocheta si este esential pentru a te asigura ca nu exista zone unde materialul textil se aduna si se evita riscurile de impiedicare.
 

Benzi de fixare pentru mochete

Benzile de lipire sunt folosite pentru a tine mocheta la locul sau, iar acestea se plaseaza de-a lungul marginilor camerei, asigurandu-se ca mocheta este bine fixata. Trebuie sa ai certitudinea ca benzile antialunecare sunt bine fixate inainte de aplicarea mochetei pentru a evita surprizele neplacute.
 

Cutter pentru mocheta

Acesta este utilizat pentru a taia excesul de material de-a lungul marginilor incaperii. Este esential sa ai o margine dreapta si curata de-a lungul peretilor camerei, ceea ce poate fi dificil de obtinut fara un astfel de cutter.
 

Pistol cu capse

Acesta este utilizat pentru a capsa mocheta pe benzile de fixare, iar pentru a evita probleme trebuie sa te asiguri ca ai plasat bine capsele.

Pe scurt, acestea sunt uneltele esentiale pentru a instala o mocheta si merita sa le ai in arsenal, iar daca iti lipseste ceva, atunci poti sa descoperi gama noastra de produse la Ingcomag. Te asteapta numeroase optiuni si vei avea certitudinea ca prin intermediul lor intreaga procedura va fi mai simpla si mai comoda. Te intampinam cu unelte de inalta calitate, menite sa iti faca viata mai usoara, iar preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care nu trebuie sa aloci o mica avere pentru a le cumpara. De asemenea, raportul calitate – pret este unul excelent si nu trebuie sa faci compromisuri.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!