Proiectoare si lampi de lucru

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Proiectoare si lampi de lucru

Proiectoarele si lampile de lucru sunt extrem de utile si au o gama larga de aplicatii in industria auto, in propria casa sau in centrele industriale. Reprezinta un concept de iluminat foarte larg si le poti considera atat corpuri de iluminat pentru iluminarea suplimentara a masinii tale, cat si lampi portabile cu halogen sau corpuri liniare pentru iluminarea suplimentara a blatului de lucru.
 

Proiectoare si lampi de lucru cu acumulator INGCO

Lampile de lucru INGCO pot fi gasite atat in tractoare, cat si in vehiculele de teren, unde vor servi ca iluminare suplimentara a drumului. Le vei intalni si pe santier, unde nu exista acces constant la electricitate, iar lampile de lucru pe acumulator se pot dovedi extrem de practice atunci cand este necesar sa lucrezi seara. De asemenea, vei folosi lumini de lucru cu acumulator in atelierul tau de acasa sau pe blaturile de lucru din centrele industriale. Lucrarile care necesita concentrare si atentie la cele mai mici detalii necesita intotdeauna o iluminare adecvata, iar aceste solutii de iluminat iti ofera in plus si libertate de miscare.
 

Lampile de lucru cu halogen INGCO

Aceste produse sunt o alegere excelenta pentru locuri de munca, ateliere si garaje, dar si pentru camping. Desi ele pot fi impartite in cele alimentate cu baterii si cele adaptate sa functioneze pe un cablu lung de alimentare, cea mai recomandata optiune este reprezentata de lampile de lucru cu acumulator.
Lampile de lucru reincarcabile au marele avantaj de a functiona fara a fi nevoie de acces permanent la curent electric. Echipate cu o sursa de lumina, pot functiona fara curent pana la 8 ore. Ulterior, le vei incarca folosind un incarcator simplu.
Modelele de lampi de lucru sunt disponibile si intr-o versiune echipata cu un cablu de alimentare cu priza. Este cu siguranta o versiune mult mai ieftina, care iti va permite sa operezi liber lampa in ceea ce priveste lungimea cablului.
 

Magazinul online Ingcomag.ro – oferta variata de proiectoare si lampi cu acumulator

Aducem lumina in intuneric - cu proiectoarele si lampile de lucru de la INGCO, vei gasi o sursa de iluminare buna, fie ca ai diferite proiecte de bricolaj, esti lucrator pe santier sau in garaj sau in orice situatie cand munca nu poate avea loc pe intuneric.
Magazinul online Ingcomag.ro are o gama larga de lampi de lucru si proiectoare de la una dintre cele mai renumite si apreciate companii de scule electrice si diverse echipamente, INGCO.  Garantam ca produsele noastre au fost realizate cu mare pasiune si angajament al producatorilor, iar magazinul nostru este locul perfect pentru a alege cea mai buna lampa de lucru sau proiector cu acumulator. Nu mai astepta si comanda unul dintre produsele disponibile in categoria lampilor de lucru si proiectoarelor.
Este greu sa ai un proiect si sa depinzi de lumina si de sursa de alimentare, de aceea, in magazinul nostru online Ingcomag.ro, vei gasi diverse modele de lampi de lucru pe acumulator sau poti alege un proiector cu acumulator extern, ce poate fi utilizat cu doua tipuri de acumulatori.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!