Motofierastraie, fierastraie si debitoare metal

Afiseaza: 1-19 din 19 produse

 Filtre

Fierastraie electrice – produse cu numeroase aplicatii

Fierastraul electric cu lant va fi folosit in lucrari de constructii, finisaje, dar si pe langa casa si in gradina. Este un dispozitiv cu o gama foarte larga de aplicatii. Principalele avantaje ale ferastraului electric sunt functionarea silentioasa, mobilitatea dispozitivului, functionarea fara defectiuni si lipsa mirosului neplacut de gaze de esapament (care poate aparea la un fierastrau cu lant).

Fierastraie electrice pentru sarcini speciale

Fierastraul electric functioneaza in toate conditiile si poate fi folosit cu succes pe teren. Aparatul este echipat cu lame zimtate care permit taierea eficienta a lemnului, metalului si chiar a pietrelor. Motofierastraiele electrice disponibile in oferta magazinului online Ingcomag.ro au manere practice si confortabile care faciliteaza munca si ofera un sprijin ferm in timpul prelucrarii materialelor.

Tipuri de fierastraie electrice – ce ai nevoie?

Gama fierastraielor electrice INGCO este larga si alegerea lor depinde in mare masura de specificul lucrarii, dar cele mai simple modele permit taierea eficienta a materialelor de diferite grade de duritate. Fierastraiele vor fi folosite in lucrari de finisaje (taiere faianta, panouri, gresie portelanata) si lucrari in gradina (prelucrarea lemnului). Cele mai populare modele includ:
•  fierastraie circulare, atat in versiunea mobila, cat si in cea stationara, adica cu un fierastrau electric montat pe o masa. Fierastraiele sunt folosite pentru taierea lemnului, a metalelor sau a altor materiale plastice.
•  fierastraie cu banda, adica dispozitive echipate cu o banda dintata care poate fi utilizata pentru a efectua taieturi longitudinale, transversale sau de profil.
•  fierastraie cu adancime care pot fi folosite pentru a efectua taieturi precise in lemn, metal sau alte materiale plastice. Capacitatea de a regla forta de presiune si adancimea de taiere permite o mai buna prelucrare a materialului in toate conditiile.
•  taietoare, care faciliteaza taierea precisa a materialului (lemn, metal, plastic, piatra), chiar si in unghiuri neobisnuite.
 

Fierastraie electrice – alegerea potrivita de la INGCO!

Un motofierastrau electric este o alegere buna din numeroase motive, pe care le vei afla in continuare. In primul rand - usurinta si siguranta in functionare. In modelele prezentate in magazinul online Ingcomag.ro s-a avut grija de capacul cablului corespunzator si de ergonomia dispozitivului in sine, a carui asamblare a fost simplificata pe cat posibil. Toate fierastraiele brandului sunt realizate cu grija si atentie la detalii, au carcase rezistente, manere cauciucate pentru prindere optima si multe alte caracteristici superioare ce le fac potrivite pentru orice utilizator.

In al doilea rand - aplicare larga, deoarece chiar si cu cel mai simplu fierastrau electric, se pot taia cu usurinta elemente din lemn sau metal de diferite grosimi si duritati.
Si, in sfarsit, in al treilea rand - un pret extrem de accesibil, pentru care obtii un dispozitiv de inalta calitate de la un producator de scule electrice renumite. Caci pentru acest lucru este cunoscut brandul INGCO – intotdeauna produse de cea mai buna calitate, la un pret potrivit pentru oricine.
In aceasta categorie din magazinul Ingcomag.ro, brandul ofera produse de calitate, pentru ca fiecare sa aleaga ceea ce i se potriveste, iar pentru mai multe detalii, exista un suport telefonic pentru clientii care au nevoie de ajutor.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!