Generatoare electrice

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Generatoare electrice

Generatoarele de energie sunt utilizate in principal pe teren sau in timpul evenimentelor in aer liber. Merita sa iti echipezi casa sau afacerea cu un generator de curent? Bineinteles, dar ce ar trebui sa alegi din oferta INGCO?
 

Curentul alternativ – o necesitate

In cazul unei defectiuni electrice bruste, care are ca rezultat o intrerupere de curent, generatoarele de energie electrica actioneaza ca o sursa alternativa de energie. Consecintele intreruperilor in functionarea dispozitivelor de racire si incalzire, calculatoarelor, cuptoarelor cu alimentatoare electrice, sistemelor de alarma si altor dispozitive care necesita functionare continua, in unele cazuri pot fi foarte costisitoare si chiar periculoase. Mai ales in cazul utilajelor care, din motive de sanatate, trebuie folosite pentru mentinerea functiilor vitale ale unui membru al familiei.
In oferta magazinului Ingcomag.ro vei gasi generatoare de curent care se deosebesc prin putere, emisie de zgomot si, bineinteles, pret. Cel mai simplu generator de energie, care va fi folosit intr-o gospodarie, poate fi achizitionat chiar si pentru un pret de cateva sute de lei. In cazul generatoarelor de energie, pretul depinde de parametri. Cu cat un dispozitiv poate genera mai multa putere, cu atat costul este mai mare. Exista generatoare electrice pentru utilizare pe terenuri, ateliere, case de vara sau gradini, precum si pe santiere. Orice ai avea nevoie, vei gasi in oferta magazinului nostru online.
 

Unde trebuie sa asezi generatorul de curent?

Un atelier la domiciliu si un garaj auto sunt locuri in care cu siguranta merita amplasat un generator de curent. Aparatul poate alimenta diverse scule electrice in aceste incaperi, fara riscul de a supraincarca instalatia locuintei. Datorita acestui lucru, vei evita intreruperile de curent neasteptate si complet nedorite si, uneori, chiar va preveni deteriorarea instalatiei casei tale.
Inainte de a cumpara un generator electric din oferta noastra, merita sa fii atent la greutatea agregatului, deoarece dispozitivele usoare sunt mult mai mobile si pot fi folosite si in locurile in care nu exista prize electrice. Un generator de energie va fi de neinlocuit in unele cazuri. Cu toate acestea, lasa necesitatea folosirii acestuia sa apara cat mai rar posibil.
 

Generatoare de curent de la INGCO

Magazinul nostru online Ingcomag.ro ofera diverse tipuri de generatoare de energie. Acestea difera in functie de aplicatie in ceea ce priveste pretul, puterea si nivelul de zgomot emis. Cand vine vorba de generatoare de energie pentru uz casnic, preturile acestora incep de la cateva sute de lei. Pretul final, desigur, difera de parametrii dispozitivului. Daca are o sursa de alimentare mai buna, costul de achizitie va fi desigur mai mare. Avem si generatoare electrice pe benzina pot fi folosite in gradini, case de vara sau diverse tipuri de amenajari, dar si pe santiere, in ateliere sau in cadrul evenimentelor in aer liber. Aceasta este o optiune ideala atunci cand nu exista acces la o sursa de energie constanta.
De asemenea, oferim generatoare de energie alimentate cu combustibil, de exemplu, generatoare cu motoare pe benzina. Datorita rezervorului mare, dispozitivele pot functiona ore lungi fara pauze. Oferta magazinului nostru online Ingcomag.ro include si generatoare de curent specializate, de exemplu cu carcasa izolata fonic, sistem antivibratii sau amortizor de zgomot. Astfel de solutii contribuie la functionarea mai silentioasa a dispozitivului, ceea ce nu va fi atat de impovarator pentru mediu.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!