Aparate si unelte de masura

Afiseaza: 1-24 din 40 produse

 Filtre

Aparate si unelte de masura

Apreciezi precizia si vrei sa lucrezi intotdeauna cu acuratetea micrometrului? Atunci cu siguranta vei aprecia instrumentele de masurat pe care brandul INGCO le-a adunat in aceasta sectiune. Instrumentele de masurare pe care le oferim iti vor permite sa verifici rapid si comod lungimea elementelor taiate, distanta dintre doua puncte si latimea golurilor. Instrumentele de masurat din magazinul Ingcomag.ro sunt produse de inalta precizie, sublere, rulete si benzi de masurare. Oferim nivele standard si scurte, precum si nivele profesionale.

Sortimentul INGCO este plin de instrumente de masurat, datorita carora nici cele mai mici greseli nu vor fi facute la santier sau in timpul lucrarii de bricolaj de acasa. Oferim o gama larga de unelte de masurat si fiecare dintre acestea isi are locul fruntas in trusa de scule.
Printre acestea se numara:
• sublere - merita sa acorzi atentie modelelor electronice (cu afisaje), dintre care citirea valorilor numerice este mai convenabila, iar masurarea in sine este si mai precisa;
• manometre, altimetre - necesare atunci cand masuratorile trebuie facute in locuri greu accesibile;
• rigle si rulete;
• alte tipuri de aparate de masura.

Sublerul – un instrument eficient care nu trebuie sa lipseasca

Sublerele, micrometrele si alte tipuri de aparate de masurare ale brandului INGCO, sunt foarte apreciate de clienti datorita calitatii si durabilitatii inalte.
Oferim sublere analogice precise si eficiente. Oferta noastra include mai multe modele de etriere analogice, care se deosebesc prin modul de blocare a partii mobile. Sunt disponibile spre vanzare sublere clasice si modele echipate cu ceas pentru prezentarea rezultatului masuratorii.
O alternativa la sublere analogice sunt modelele electronice echipate cu un afisaj cu cristale lichide pentru citirea rezultatului masuratorii. Etrierele electronice sunt accesorii perfecte pentru atelier. Dispozitivele de acest tip pot fi utilizate pentru masuratori interne, externe si de adancime. Magazinul nostru ofera etriere electronice precise pentru masuratori cu o precizie de 0,01 mm, echipate cu blocare a partii mobile prin eliberarea clemei. Utilizatorii pot alege, de asemenea, etrierele electronice cu un surub de blocare suplimentar. Etrierele electronice de acest tip permit citirea rezultatelor masuratorilor efectuate cu o precizie de 0,01 mm sau 0,001.
 

Nivela si boloboc – mereu necesare

Construirea unei case sau renovarea unui apartament implica multe tipuri diferite de lucrari, pentru care vei avea nevoie de numeroase instrumente. Printre acestea ar trebui sa fie si un boloboc cu bula de aer cu care poti masura vertical sau orizontal. Este unul dintre instrumentele necesare pentru fiecare profesionist.
Dupa cum se dovedeste, nivelele cu bula de aer vor fi utile in timpul lucrarilor de constructie, renovare si asamblare. Datorita acestora, vei putea face masuratorile corespunzatoare cu mare precizie si tocmai precizia masurarii ar trebui sa fie caracteristica fiecarui nivel de zidarie. In acest fel, rezultatele vor fi 100% adevarate.
 

Ruleta – cel mai utilizat instrument de masurat

Totul va fi perfect, iar rezultatele obtinute vor fi incantatoare. Tot ce ai nevoie este o ruleta. Datorita acestui mic instrument de masura poti evita sa cumperi mobila care nu se incadreaza in sufragerie sau sa atarni un carlig de bicicleta in garaj la o inaltime care este greu de accesat. Exista multe exemple de acest tip si tot ce ai nevoie pentru a evita nervii si stresul este acest mic instrument de la INGCO.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!