Aparate sudura

Afiseaza: 1-12 din 12 produse

 Filtre

Aparate de sudura

Sudarea este un domeniu specific care necesita atat abilitati inalte, cat si echipamente adecvate. Pentru a conecta doua elemente metalice, ai nevoie de un aparat de sudura semiautomat, un suport adecvat, clesti, precum si unelte si piese pentru sudura si accesorii necesare pentru a finaliza lucrarea. Varietatea articolelor din acest domeniu este dictata de existenta a trei metode diferite de sudare. Metoda MIG/MAG necesita alte dispozitive, fata de metodele TIG sau MMA. In magazinul nostru Ingcomag.ro, pe langa aparatele de sudura, vei gasi si numeroase accesorii precum masti de sudura si clesti.

Aparate de sudura si accesorii INGCO

Sudarea este un tip foarte comun de imbinare care este creat in procesul fizic de imbinare a materialelor prin topirea lor locala si apoi imbinarea intre ele. Aparatele de sudura sunt folosite in principal pentru imbinarea metalelor, cu otelul in rol principal, dar se pot imbina si materialele plastice. Se disting metode de sudare foarte diferite, inclusiv electro-gaz, electroni, laser, arc-hidrogen, hibrid, plasma, termita si zgura. Este important de mentionat faptul ca sudarea necesita, in general, un liant magnetic, adica o materie prima suplimentara fuzionata cu materialul nativ, a carei sarcina este sa umple sudarea. Oferim clientilor nostri aparate de sudura de cea mai inalta calitate, precum si accesoriile necesare acestui proces. 
Datorita versatilitatii si simplitatii echipamentelor utilizate pentru sudare, metoda de imbinare a elementelor cu electrozi acoperiti este in prezent una dintre cele mai populare metode de sudare (in principal otel), dominand industria de intretinere si reparatii. Sarma de sudura umpluta cu flux functioneaza bine pentru sudare.
Fiecare sudor trebuie sa aiba si o masca de sudura si ochelari de sudura, a caror sarcina este sa protejeze fata si ochii impotriva scanteilor, precum si a radiatiilor ultraviolete si a razelor X generate de arc. Oferim clientilor nostri o mare varietate de masti de sudura, disponibile in multe modele, culori si functionalitati.
Clientii pot alege intre masti pasive si automate. Primele au sticla colorata cu un nivel de nuanta constant. Mastile automate, pe de alta parte, au un filtru cu reglare. Acestea sunt masti mai avansate care protejeaza mai bine impotriva efectelor negative ale radiatiilor. Cu o astfel de masca, sudorul nu trebuie sa o ridice si sa o puna in mod constant, astfel incat sa aiba mainile libere tot timpul, ceea ce faciliteaza controlul sudurii.
 

Materiale si consumabile de sudura la un pret bun

Alegerea ofertei magazinului nostru Ingcomag.ro este sustinuta de raportul calitate-pret extrem de favorabil al produselor pentru clienti. Toate consumabilele, aparatele si accesoriile necesare pentru sudura de la INGCO pot fi achizitionate rapid si convenabil online, fara a parasi casa. Cumparaturile in siguranta si satisfacatoare pentru clienti au fost prioritatea magazinului nostru.
Folosirea materialelor de sudare de cea mai inalta calitate ajuta la obtinerea unor rezultate de sudare mai bune si mai durabile. Oferta noastra include atat solutii tehnice dovedite, testate de mii de clienti, cat si produse inovatoare care imbunatatesc eficienta muncii sudorilor sau angajatilor atelierului. Produsele INGCO se disting si prin siguranta si usurinta in utilizare. De asemenea, merita sa iti amintesti ca achizitionarea chiar si a celui mai bun aparat de sudura poate sa nu fie suficienta daca nu obtii accesoriile si materialele de aceeasi calitate.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!