Ciocane, dalti si rangi

Afiseaza: 1-24 din 29 produse

 Filtre

Ciocane si dalti

Uneltele de calitate sunt esentiale, caci datorita lor poti oricand sa termini lucrarile incepute mai repede si sa te bucuri de reusite. In magazinul Ingcomag.ro vei gasi o selectie variata de ciocane, dalti sau rangi, de cea mai buna calitate, datorita materialelor rezistente utilizate in realizarea lor si a atentiei acordate fiecarui mic detaliu.
 

Ciocanul INGCO – o unealta esentiala pentru amatori si profesionisti

Ciocanele sunt unelte de mana esentiale pe santier si in orice atelier, dar si pentru uz casnic. Aproape ca nu exista o casa unde sa nu existe cel putin un ciocan. Ciocanul este format din doua elemente: capul si manerul. Capul de ciocan vine intr-o varietate de greutati si forme, in functie de aplicatie. Este fabricat in mare parte din otel si are un orificiu central in care este atasat un maner din lemn, metal sau compozit. Marimea ciocanului este caracterizata in principal de greutatea capului.

In magazinul Ingcomag.ro oferim clientilor nostri ciocane de diferite greutati, forme si pentru diferite scopuri. Vei gasi ciocane cu maner din fibra de sticla, ciocane drepte, antisoc, ciocane de dulgher universale, ciocane de cauciuc tare si moale sau ciocane cu 2 colti .

Ciocanul de cauciuc este conceput pentru a lucra cu materiale fragile pe care un ciocan obisnuit le-ar deteriora si sunt utile pentru asezarea placilor, in tinichigeria auto sau pentru diverse lucrari de tamplarie.
 

Dalti de tamplarie – tot ce e mai bun pentru pasiunea ta

Daltile sunt unelte foarte simple, chiar primitive, care sunt destinate lucrului manual, pentru realizarea canelurilor si taierea elementelor din lemn. Majoritatea daltilor sunt realizate dintr-un maner cu o lama incorporata in el. In aceasta categorie, clientii nostri vor gasi o mare varietate de dalti de tamplarie, inclusiv dalti ascutite cu maner ergonomic sau dalti drepte pentru lemn. Daltile de tamplarie difera, printre altele, prin finisarea lor, ceea ce influenteaza utilizarea lor diferita. Prin urmare, astfel de dalti sunt destinate prelucrarii precise a lemnului prin indepartarea excesului de material din piesa de prelucrat.
 

Rangile – produse INGCO de calitate

Aceste unelte sunt adesea folosite in lucrari de demolare, cu un domeniu mai larg.  Aceste instrumente simple ar trebui sa fie gasite pe fiecare santier si oriunde se efectueaza lucrari de renovare sau demolare. Sunt folosite nu numai pentru tragerea cuielor, ci si pentru ridicarea greutatilor, zdrobirea, spargerea incuietorilor, spargerea scandurilor sau spargerea usilor si ferestrelor. Prin urmare, utilizarea lor este atat de larga incat sunt un instrument absolut de baza in mainile utilizatorului in timpul demolarii sau lucrarilor de demolare mai mici. Mai ales ca in multe situatii pot inlocui chiar si un ciocan. In aceasta categorie, clientii nostri vor gasi rangi excelente, pe care fiecare utilizator ar trebui sa le aiba in atelierul lui.
In magazinul Ingcomag.ro vei gasi intotdeauna produse de cea mai buna calitate, iar produsele din aceasta categorie, precum ciocanele, daltile sau rangile sunt unelte pe care fiecare ar trebui sa le aiba in cutia cu scule de acasa sau de la atelier. Caci aceste unelte de mana sunt destinate atat profesionistilor, cat si celor care fac reparatii minore in casa.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!