Compresoare, scule pneumatice si accesorii

Afiseaza: 1-24 din 26 produse

 Filtre

Scule pneumatice

In aceasta categorie, am pregatit scule pneumatice de inalta clasa, adaptate atat nevoilor profesionistilor, cat si ale utilizatorilor amatori. Ne-am concentrat pe solutii dovedite care asigura nivelul maxim de satisfactie si le-am combinat cu cele mai bune preturi. Vrei sa afli despre asta? Te  invit sa verifici ce are de oferit brandul INGCO in aceasta categorie.

Scule pneumatice – o gama cuprinzatoare de produse

Avand grija de satisfactia clientilor nostri, in magazinul online Ingcomag.ro am pregatit scule pneumatice adaptate nevoilor fiecarui specialist. Avem atat produse individuale, piese, dispozitive si accesorii, cat si seturi complete stabilite de producator. Datorita acestui lucru, indiferent de dimensiunea atelierului, toata lumea va gasi echipamentul necesar la preturi atractive.
Avem, printre altele:
•  compresoare,
•  pompe manuale de podea,
•  pistoale de aer pentru curatarea sau uscarea locurilor greu accesibile,
•  chei pneumatice pentru inlocuirea prizei.

De asemenea, te incurajam sa verifici seturile, care sunt disponibile la preturi avantajoase.

De ce sa alegi scule pneumatice?

Aproape fiecare specialist care a avut ocazia sa foloseasca scule pneumatice va aprecia cu siguranta avantajele acestora. Pneumatica se caracterizeaza prin putere si eficienta ridicate. De asemenea, garanteaza un nivel ridicat de rezistenta la deteriorari (inclusiv deteriorari mecanice) si suprasarcina.
Marele avantaj al sculelor pneumatice este si lipsa contactului cu electricitatea. Nu exista riscul de aprindere prin scantei electrice la indeplinirea sarcinii in incaperi sau locuri cu umiditate perceptibila sau in prezenta lichidelor (sau gazelor) inflamabile. Pneumatica este foarte des folosita in minerit, industria gazelor si productie sau prelucrare.
In plus, motoarele uneltelor pneumatice sunt rezistente la suprasarcina. Asa ca iti poti permite sa le folosesti o perioada lunga de timp, folosind puterea nominala. Datorita acestui fapt, maximizarea ritmului de lucru va fi satisfacatoare si sigura pentru angajati.
 

Scule pneumatice – unelte pentru toata lumea

Indiferent daca esti mecanic sau profesionist in constructii sau ai un mic atelier pentru hobby-urile tale, uneltele pneumatice sunt esentiale pentru a face treaba eficient.
Datorita experientei in industrie, noi, cei de la brandul INGCO am invatat nevoile clientilor nostri. Asa ca oferim produse noi si originale de cea mai buna calitate. Pneumatica ofera posibilitati interesante, imbunatatirea eficientei muncii si fiabilitatea pe termen lung. Prin urmare, merita sa iei in considerare o achizitie care iti va oferi tie sau angajatilor tai cel mai inalt nivel de calitate. Uneltele pneumatice nu au secrete pentru noi. Vezi singur oferta disponibila la Ingcomag.ro si alege ceea ce ai nevoie.
 

De ce sa alegi produse INGCO?

Magazinul online Ingcomag.ro pune la dispozitia oricui scule pneumatice de cea mai buna calitate, realizate din materiale rezistente, astfel incat sa indeplineasca cerintele oricarui client. Mai mult, brandul ofera un raport exceptional calitate - pret, putand fi comparat in privinta calitatii cu cele mai renumite branduri de unelte si scule, dar preturile sunt extrem de accesibile. Astfel, amator sau profesionist, poti folosi pentru toate lucrarile tale produse care nu te vor lasa la greu.
Iar daca ai nevoie de informatii sau detalii in plus despre anumite scule pneumatice, serviciul de suport clienti este disponibil. Pentru orice intrebare, reprezentantii INGCO iti stau mereu la dispozitie.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!