Acumulatori, baterii si incarcatoare scule electrice

Afiseaza: 1-19 din 19 produse

 Filtre

Acumulatori si incarcatoare pentru scule electrice

Cele mai multe scule din oferta INGCO au beneficiul de a putea utiliza acelasi tip de baterie, ceea ce este un mare plus si te ajuta sa economisesti in permanenta. Iar in oferta magazinului nostru online Ingcomag.ro, vei gasi o categorie speciala pentru acumulatori, incarcatoare si baterii pentru scule INGCO. In acest fel, vei avea intotdeauna la indemana o baterie pe care o poti folosi la mai multe scule din gama brandului, nefiind necesar sa investesti in modele diferite. Totusi, este recomandat sa ai cel putin una de rezerva, pentru a o folosi in cazul in care te grabesti si nu poti astepta sa se incarce cea folosita.
 

Baterii pentru scule electrice

Oferim o gama larga de baterii pentru scule electrice realizate in diverse tehnologii. Bateriile moderne pentru unelte folosesc tehnologia litiu-ion, care permite optimizarea consumului de energie si a timpului lung de lucru de la o singura incarcare a bateriei.
Consulta gama noastra de baterii originale INGCO pentru scule si echipamente precum burghie, ferastrau, drujba, lampi si alte unelte fara fir. Doar bateriile originale garanteaza durabilitatea si durata de viata lunga a bateriei.
In plus, bateriile Li – Ion au numeroase alte avantaje, in special datorita dimensiunilor compacte, lipsei efectului de memorie, greutatii reduse si datorita faptului ca isi mentin procentul de incarcare. Aceste tipuri de baterii INGCO pot avea sute de cicluri de incarcare-descarcare.
 

Incarcatoare de baterii de la INGCO

Incarcatorul de baterie INGCO este utilizat pentru a introduce energie electrica in bateria electrica. Cursul si parametrii de incarcare a bateriilor pentru scule electrice depind de tipul bateriei, capacitatea si executia acesteia. In pagina fiecarui produs de acest tip este mentionat curentul maxim de incarcare, sarcina electrica sau amperajul maxim si timpul de incarcare si, uneori, alte conditii, cum ar fi tensiunea sau temperatura maxima. Prin urmare, este specificat ce tip de baterii pentru sculele electrice pot fi incarcate cu un anumit incarcator.
 

Adaptoare USB pentru baterii

Adaptoarele pentru baterii au conectori USB care sunt utilizati pentru a incarca si alimenta dispozitivele electronice de la USB. Adaptorul USB transforma bateria pentru scule electrice intr-un incarcator portabil pentru telefoane, smartphone-uri, mp3, tablete, navigatie si toate dispozitivele care pot fi incarcate cu un cablu USB.
Poti gasi in oferta INGCO si seturi de baterii originale pentru scule electrice, incarcatoare sau acumulatoare. Acumulatoarele si bateriile pentru scule electrice selectate in seturi sunt compatibile intre ele, iar cumparandu-le intr-un set, vei obtine un pret de achizitie mai mic.
 

Acumulatoare, incarcatoare si baterii de la INGCO – alege-le pentru sculele tale INGCO

Incarcatoarele, bateriile si adaptoarele de alimentare disponibile in aceasta categorie sunt produse ale producatorului cunoscut si renumit INGCO. In magazinul online, vei putea gasi usor si rapid incarcatoare, baterii si surse de alimentare in intervalele de pret preferate, corespunzatoare nevoilor individuale ale fiecarui utilizator. Cu siguranta, fiecare proprietar de dispozitive electrice si electronice va decide, mai devreme sau mai tarziu, sa cumpere un incarcator, baterii si surse de alimentare, din cauza consumului mare de energie al dispozitivelor mai sus mentionate.
Merita sa iti amintesti ca eficienta si capacitatea reala a incarcatorului, bateriile si sursele de alimentare depind de multi factori, cum ar fi, de exemplu, temperatura ambianta, tensiunea maxima, curentul de descarcare sau metoda de descarcare (continua sau graduala).

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!