Surubelnite si truse surubelnite

Afiseaza: 1-24 din 24 produse

 Filtre
Surubelnita este cu adevarat unealta indispensabila in orice gospodarie, atelier, dar si in trusa de lucru al instalatorilor si electricienilor.

Ingco va ofera solutia potrivita pentru orice lucrare.

Surubelnite drepte si surubelnite cu profil Philips.

Surubelnita izolata pentru electricieni care beneficiaza de manere ergonomice in stil INGCO, multi-component izolate la 1000 V CA, protectie speciala ati-alunecare, confortabil, ofera un echilibru optim intre cuplu si control. Pe langa aceste caracteristici surubelnita izolata Ingco beneficiaza de standarde IEC 60900,1000V si certificare VDE. De asemenea tot din trusa electricienilor nu ar trebui sa lipseasca nici surubelnita cu lampa de control.

Daca doriti seturi si truse de surubelnite, Ingcomag.ro va ofera solutii in acest sens oferindu-va mai multe optiuni: set 7 pcs surubelnite precizie CR-V; surubelnita magnetica cu clichet, set 7 biti si 3 functii; set 6 buc. surubelnite drepte si PH,  set 24 Pcs; surubelnita clichet cu maner T; trusa, set surubelnita, biti, tubulare 26 buc; surubelnita cu 4 varfuri, capete interschimbabile; trusa, set surubelnite precizie 32buc; set 2buc surubelnite mecanice, ranforsate, SL6, PH2.

Pentru noutati, recomandari si orice informatii legate de produsele Ingco,  va asteptam sa ne contactati.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!