Amestecatoare, mixere si vibratoare beton

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Amestecatoare electrice si mixere

Un amestecator electric este unul dintre acele produse care se va dovedi a fi indispensabil in renovari, construirea unei case sau in industria generala a constructiilor. Dispozitivul este adaptat sa functioneze sub sarcina mare, datorita careia este posibila pregatirea unei cantitati mari de mortar de ciment, de exemplu, in rotile de 100 L.
Schimbarea rapida a varfurilor de lucru (mixere) faciliteaza lucrul cu diverse materiale, cum ar fi vopsele, lacuri, adezivi, rasini, sape, tencuieli, mortare de ciment si toate celelalte materiale de constructie care necesita amestecare inainte de utilizare. Controlul fluid al vitezei iti permite sa reglezi viteza de rotatie a mixerului la un anumit material, datorita caruia amestecarea vopselei nu va duce la aruncarea lichidului din recipient sau in cazul adezivilor, unde rezistenta va fi semnificativa.
 

Cum alegi un amestecator electric din oferta noastra?

Oferta noastra include mai multe modele de amestecatoare electrice INGCO. In cazul acestui tip de produse, puterea aparatului va fi de mare importanta, asa ca, daca iti propui sa il folosesti intens si ai foarte multa treaba, merita sa iti indrepti atentia catre un amestecator INGCO pentru adezivi si mortar, precum cel din oferta noastra. Este un dispozitiv echipat cu un motor de 1400 W. 2 trepte faciliteaza reglarea vitezei de rotatie, iar viteza poate fi reglata in 6 nivele. Aparatul include in pachet si o paleta de amestecare, ceea ce face ca produsul sa fie gata de utilizare imediat dupa cumparare. Dispozitivul are manere ergonomice, pentru usurinta in utilizare si este realizat din materiale de buna calitate, datorita carora dispozitivul este foarte durabil si rezistent in functionare.
In oferta INGCO este disponibil si un amestecator electric dublu, acesta fiind un model echipat cu doua mixere care functioneaza sincron. Acest dispozitiv este dedicat muncii foarte intense si amestecarii mortarelor in recipiente mari. Doua mixere care functioneaza sincron vor amesteca eficient chiar si cele mai grele mortare. Puterea motorului acestui aparat este de 1800 W.
 

Amesteca mortarele fara grija cablurilor

In magazinul nostru, pe langa ofertele de amestecatoare electrice alimentate din reteaua de curent electric, exista si un model cu baterie, cu o tensiune de 20 V. Acest dispozitiv fara fir alimentat de baterie nu difera foarte mult de modelele de amestecatoare electrice.
Este posibil sa utilizezi acest mixer cu toate materialele lichide posibile, cum ar fi vopsele si lacuri, si cu materiale libere precum adezivi, tencuieli, mortare. Acest dispozitiv este echipat cu un comutator sigur care va asigura siguranta impotriva activarii accidentale. Montarea mixerelor in amestecator, ca la toate aparatele de acest tip din oferta noastra, foloseste filetul standard M14 in care sunt echipate capetele de lucru (mixere). Ceea ce face acest dispozitiv unic este faptul ca vei folosi scule electrice din oferta INGCO, care folosesc acumulatori de 20V, 4Ah si 2Ah.
Magazinul Ingcomag.ro ofera o gama extrem de variata de scule si amestecatoare electrice, pe care le poti achizitiona extrem de usor cu cateva click-uri. Iar, in cazul in care ai nevoie de consultanta, serviciul nostru de suport clienti iti sta la dispozitie.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!