Vrei sa iti repari singur gardul din lemn? Iata care sunt uneltele de care ai nevoie

Vrei sa iti repari singur gardul din lemn? Iata care sunt uneltele de care ai nevoie
Gardurile din lemn reprezinta la momentul actual o alegere populara in randul unui numar foarte mare de persoane, lucru deloc surprinzator de altfel daca ne gandim ca sunt potrivite pentru orice spatiu si orice tip de casa. Totusi, tinand cont de faptul ca sunt cele mai expuse la soare, praf, umezeala, inghet, mucegai, infestari cu daunatori etc., acestea au nevoie constanta de intretinere, si periodic, chiar de reconditionare pentru a-si pastra aspectul placut si pentru a se bucura de protectie indelungata. Din fericire insa, un mare avantaj al gardurilor din lemn este acela ca pot fi reparate cu usurinta, chiar si de catre cei mai putin experimentati. Prin urmare, afla in acest articol cum sa iti repari singur gardul din lemn, fara sa apelezi la serviciile costisitoare ale specialistilor, dar si ce unelte poti folosi pentru a-ti usura munca, dar si pentru a obtine o executie ireprosabila a proiectului propus, intr-un timp scurt si cu efort minim.

Unelte necesare pentru repararea gardului din lemn

Chiar daca degradarea unui gard din lemn se produce de regula dupa o perioada foarte lunga de timp, atunci cand se intampla, este bine sa cunoastem care sunt masurile pe care le putem lua pentru a remedia problema si pentru a obtine cele mai bune rezultate. Vestea buna este ca repararea gardului din lemn nu este un proiect greu de realizat pe cont propriu. Mai ales atunci cand vorbim despre o serie de avarii minore, care nu necesita neaparat ajutorul specialistilor in domeniu. Totusi, pe langa acest aspect, este bine de stiut ca sunt cateva etape importante de care trebuie sa tii cont atunci cand pornesti un asemenea proiect, iar una dintre ele este sa pregatesti toate uneltele necesare cu ajutorul carora sa repari gardul din lemn. Iata care sunt acestea:
- ciocan. Acesta este indispensabil atunci cand vrei sa fixezi, sa scoti cuie sau sa indrepti anumite nereguli de pe suprafata gardului din lemn, asa ca trebuie obligatoriu sa se regaseasca in trusa ta.
- patent. Atunci cand trebuie sa intervii la nivelul suruburilor gardului din lemn, un patent cu prindere puternica este tot ce ai nevoie. Mai ales atunci cand surubelnita nu isi face treaba asa cum ti-ai dorit.
- fierastrau de mana. Poate ca vrei sa indepartezi anumite portiuni deteriorate ale gardului din lemn, iar pentru asta un fierastrau de mana iti poate fi de mare ajutor. Cu el poti taia eficient, rapid si precis bucati de lemn ori de cate ori ai nevoie, bucurandu-te de fiecare data de confort sporit si fiabilitate in timpul utilizarii.
- rulete, rigle si metru de masurat. Acestea sunt niste instrumente indispensabile pentru orice proiect, iar atunci cand vine vorba de lucrarile de reparatii ale unui gard din lemn, nu fac exceptie.
Indiferent de proiectele pe care le desfasori, un lucru este cert: pentru a lucra mai usor si mai eficient, respectiv pentru a obtine cele mai bune si rapide rezultate, uneltele potrivite la momentul potrivit joaca un rol esential. Iar acum ca ai vazut care sunt cele pe care te poti baza atunci cand vrei sa-ti repari singur gardul din lemn, este bine de stiut ca le poti cumpara de la Ingcomag. Aici gasesti unelte potrivite pentru orice proiect, create special pentru a-ti usura munca, asa ca nu iti ramane decat sa le alegi pe cele de care ai nevoie si sa le comanzi direct de pe site. Pentru o treaba bine facuta, uneltele din magazinul nostru online sunt ajutorul de care ai nevoie.


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!