Vrei sa acoperi cu usurinta orice suprafata? Iata cum te ajuta pistolul electric de vopsit

Vrei sa acoperi cu usurinta orice suprafata? Iata cum te ajuta pistolul electric de vopsit
Cand vine vorba de renovarea sau reamenajarea periodica, varuirea sau vopsirea sunt poate unele dintre cele mai dificile procese. Sa acoperi fiecare milimetru de perete sau tavan cu pensoane si role de trafalet de diferite dimensiuni necesita un efort considerabil, iar durerile musculare nu vor intarzia sa apara. In plus, de cele mai multe ori, rezultatul la un prim strat nu este tocmai satisfacator si este necesara repetarea procesului. Daca vrei sa scapi de toata aceasta bataie de cap, fara sa fie nevoie de angajarea unei firme specializate, solutia o reprezinta pistoalele electrice de vopsit.

Rezolvi rapid si simplu suprafete mari

Din cea mai detestata activitate, varuitul va deveni etapa ta preferata din intreg procesul, chiar daca te ocupi de unul singur. Incarci rezervorul si esti gata de treaba. Presiunea exercitata te va ajuta sa acoperi suprafete mari in cateva minute, fara sa mai fie necesar sa te urci pe scaune si mese pentru a putea ajunge si in spatiile greu accesibile. Actioneaza si de la distante putin mai mari, ceea ce va face din schimbarea culorii tavanului un proces mai simplu decat ti-ai fi imaginat vreodata.
Vei putea sa varuiesti toate camerele din casa in aceeasi zi, fara sa mai fie nevoie sa muti toata mobila dintr-o incapere in alta. Ai actionat, ai asteptat cateva ore sa se usuce, asezi totul la loc  și ai terminat. Atat de simplu!

Rezultatele sunt uniforme inca de la primul strat

Urme, pete, zone in care culoarea nu a prins, picaturi, dare, cunoastem cu totii sentimentul neplacut cand observam astfel de defecte dupa o zi istovitoare in care am dat tot ce am avut mai bun pentru ca peretii sa arate impecabil. Cu un pistol electric pentru vopsit toate acestea sunt de domeniul trecutului. Ai garantia unei aplicari usoare si aproape perfecte, fara sa fie nevoie sa insisti in acelasi loc. Alege si tu un pistol electric de vopsit marca INGCO si vezi cat de usor este sa atingi perfectiunea in materie de zugravit.

Permite utilizarea diferitor tipuri de vopsea

Un astfel de dispozitiv, daca este ales in mod corespunzator, nu te limiteaza din punct de vedere al alegerilor ce tin de aspect sau de finish-ul obtinut. Poti sa il folosesti cu var clasic, lavabil simplu, mat sau satinat sau chiar cu vopsea densa pentru elemente exterioare sau chiar pe masina, de ce nu?!

Poti schimba cu usurinta culorile

Daca ai terminat de vopsit peretii din casa cu alb si vrei sa te muti in curte pentru a picta gardul cu o nuanta mai puternica, poti face acest lucru fara probleme. Detaseaza rezervorul si curata-l, pentru a prelungi durata de viata a dispozitivului, si apoi adauga cel de-al doilea tip de vopsea pe care vrei sa-l folosesti. Totul se va desfasura la fel de lin si rapid ca si in cazul primei proceduri. Vei putea repeta toate aceste etape ori de cate ori ai nevoie, fara niciun risc, daca respecti indicatiile producatorului.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!