Unelte si echipamente de constructie necesare in renovarea casei

Unelte si echipamente de constructie necesare in renovarea casei
Daca te afli in plin proces de renovare sau planifici sa demarezi unul, insa nu iti doresti neaparat sa apelezi la serviciile unui profesionist, stii poate cat de important este sa iti asiguri toate instrumentele de care ai nevoie inca de la inceput, pentru a-ti simplifica pe cat posibil munca si pentru a reduce timpul de lucru la minim. Exista foarte multe aspecte de care sa tii cont atunci cand stabilesti planul, insa noi iti venim in ajutor cu cateva sfaturi legate de ce nu trebuie sa iti lipseasca atunci cand te apuci de o lucrare de asemenea amploare.

Aparate de masurat

Nu te poti apuca de treaba fara a avea cel putin o schita in cap pe care sa o implementezi. Ca etapa initiala este nevoie sa masori spatiul pe care il ai la dispozitie, materialele dar si piese pe care le amenajezi, astfel incat sa ai garantia ca se vor potrivi perfect in locul unde vrei sa le asezi. Pentru asta vei avea nevoie de rigle, rulete, sublere si multe alte dispozitive pe care le poti manipula cu maxima precizie.

Unelte pentru prelucrarea lemnului

In functie de cat de complex este procesul de renovare pe care vrei sa il efectuezi, s-ar putea sa ai nevoie de anumite echipamente care sa te ajute sa tai sau sa modifici lemnul pentru a-l putea aduce la dimensiunea sau forma de care ai nevoie pentru a obtine elementele vizate.

Ciocane, cuie, surubelnite si alte scule de baza

Nu poti face nimic daca nu ai la dispozitie clasica trusa de scule care se va dovedi a fi cea mai utila dintre toate echipamentele pe care le vei folosi. Fie ca doar vrei sa atarni un tablou sau vrei sa confectionezi un raft de la zero, tot vei avea nevoie de cuie si ciocan. Clestii si patentii sunt alte elemente indispensabile, precum si surubelnitele sau cheile de toate formele si dimensiunile existente.

Instrumente de vopsit, lacuit, slefuit

La final, dupa ce toate modificarile importante au fost facute, te vei putea ocupa de detalii precum vopsirea peretilor sau finisarea elementelor din lemn sau metal. Pentru asta, tot ce ai nevoie vor fi pistoale de vopsit, alternativa mult mai eficienta la bidineaua sau trafaletul clasic, precum si anumite ustensile de slefuit si polizat, pe care le gasesti in oferta INGCO.

Echipamente de protectie

Siguranta ta si a celor din jur este cea mai importanta atunci cand vine vorba de activitati precum renovarea casei. Asigura-te ca ai la indemana casti si costume care sa te fereasca de lovituri, dar si de mizerie. Manusile sunt de asemenea indispensabile in acest sens. Daca vorbim despre o casă mobilată, la fel de importante sunt si masurile de protectie pentru elementele existente. Nu iti doresti dulapuri cu pete de vopsea sau parchet patat de var sau ciment. La INGCO gasesti tot ce ai nevoie pentru a asigura o renovare eficienta si fara griji, astfel incat sa te poti bucura la final de rezultatul mult dorit.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!