O solutie puternica si compacta pentru prelucrarea lemnului

O solutie puternica si compacta pentru prelucrarea lemnului
Ai nevoie de o solutie versatila si compacta pentru prelucrarea lemnului, care ofera precizie si putere mare intr-un pachet mic? Atunci te asteptam la Ingcomag cu numeroase oferte printre care vei gasi si fierastraul pendular de 800W care reprezinta o solutie conceputa pentru a face fata diferitelor sarcini, de la taieturi complicate la aplicatii grele, ceea ce il face un accesoriu esential pentru orice atelier de prelucrare a lemnului. De ce sa alegi aceasta varianta?
 

Putere si performanta

Fierastraul Pendular 800W se deosebeste prin motorul sau de 800 de wati care ofera puterea si cuplul necesar pentru a aborda chiar si cele mai solicitante sarcini de prelucrare a lemnului. Motorul sau de inalta performanta asigura o functionare lina si eficienta, reducand riscul de a arde sau deteriora lemnul.
 

Taiere cu precizie

Dispunand de o lama premium cu o adancime de taiere de pana la 70 mm, fierastraul pendular 800W INGCO este proiectat pentru taieri de precizie in diverse materiale, inclusiv lemn de esenta tare si materiale compozite. Unghiul de taiere reglabil de pana la 45 de grade, permite taieri precise in zone oblice si inclinate.
 

Design compact si usor

Avand o greutate de doar 5,5 kg, acest dispozitiv este usor de transportat si manevrat, fiind ideal pentru utilizarea in ateliere mici sau pe santierele de lucru. Designul sau compact asigura, de asemenea, o depozitare usoara, maximizand spatiul de lucru.
 

Caracteristici de siguranta

Mai mult, este proiectat cu gandul la siguranta, avand o protectie transparenta a lamei care asigura o vizibilitate excelenta, pastrand in acelasi timp mainile protejate. Sistemul integrat de aspirare a prafului ajuta la mentinerea unui mediu de lucru curat si sigur prin reducerea prafului.
 

Usor de utilizat

Manerul ergonomic si comenzile usor de utilizat fac ca fierastraul pendular propus sa fie usor de utilizat, chiar si de catre tamplarii incepatori. Designul intuitiv al uneltei asigura o operare confortabila si eficienta, permitandu-ti sa te concentrezi asupra sarcinii.
 

Ideal pentru taiere transversala si oblica

Poti taia fara efort scandurile pe lungime cu ajutorul motorului puternic si a capacitatilor de taiere de precizie ale fierastraului pendular 800W. Unghiul de taiere reglabil iti permite sa faci taieturi transversale precise pentru diverse proiecte de prelucrare a lemnului, in special pentru constructia de mobilier, dar nu numai. Mai mult, este perfect pentru a realiza taieturi oblice, fiind excelent pentru ornamente si alte piese decorative. Creeaza unghiuri personalizate pentru proiectele tale de prelucrare a lemnului si otelului, de la simple rame de tablouri pana la obiecte mai complexe.

Capacitatea sa de taiere este pentru lemn de pana la 100mm, iar otel de pana la 10mm, astfel ca se dovedeste a fi o varianta foarte versatila care nu trebuie sa lipseasca din arsenalul tau.

Descopera chiar acum o solutie puternica si compacta pentru prelucrarea lemnului, dar si a otelului. In plus, nu trebuie sa te opresti doar la aceasta pentru ca iti propunem si multe alte modele pe care merita sa le descoperi si care au toate sansele sa iti fie utile!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!