Mici proiecte pentru casa pe care le poti face si in timpul iernii

Mici proiecte pentru casa pe care le poti face si in timpul iernii
Daca ai obiceiul de a face tot felul de lucrari prin jurul casei, cu siguranta, in timpul iernii nu vei sta prea linistit si vei dori sa iti gasesti tot felul de activitati. Ei bine, nu trebuie sa astepti venirea sezonului cald pentru multe dintre lucrari. Iata cateva idei pe care ti le propunem:

Repara usile
Cand ai usi care nu se inchid bine sau prezinta anumite defectiuni, iarna este un moment prielnic pentru a le repara, deoarece nu ai nevoie sa astepti pentru a se usca materialele sau ceva similar. Descopera ce probleme sunt, cum le poti rezolva, apoi cu ajutorul uneltelor corespunzatoare vezi cum poti ajunge la un rezultat care sa te multumeasca.

Pune un tapet
Daca te gandesti de mult sa pui tapet in anumite incaperi, dar nu ai mai apucat pentru ca mereu esti ocupat, in cazul in care iarna esti mai liber, poti face asta. Tapetul se lipeste cu ajutorul unui adeziv special, care se usuca rapid si eficient indiferent de sezonul in care alegi sa faci asta.

Schimba galeriile perdelelor
O alta idee buna ar fi sa schimbi galeriile perdelelor. Iarna ai mai mult timp atat pentru activitatea in sine, cat si pentru a alege ceva potrivit. In plus, nu este o activitate nepotrivita in acest sezon, deoarece lucrezi doar la interior, fara adezivi sau alte materiale ce necesita timp de uscare.

Inlocuieste piese de mobilier
Ce mai poti face in timpul iernii este sa schimbi anumite piese de mobilier. In acest caz nu esti conditionat de cat temperaturile exterioare. Daca te pricepi sa faci tu anumite proiecte, poate fi putin mai dificil daca nu ai loc la interior, dar daca ai o magazie spatioasa sau un garaj, poti sa iti creezi cu usurinta tot confortul dorit.

Reorganizeaza spatiile
Uneori mici modificari in amenajarea locuintei pot fi de bun augur si pot schimba destul de mult atmosfera. Poate acum este momentul si ai timpul necesar la dispozitie pentru a face mici schimbari - poate modifici pozitia patului sau a unui dulap, poate adaugi intr-un colt un fotoliu, poate te gandesti la cum poti economisi din spatiile care nu sunt gandite foarte bine din acest punct de vedere si asa mai departe.

Monteaza sisteme de supraveghere
Daca vrei sa ai casa supravegheata mai ales pentru atunci cand nu esti acasa, poate este momentul sa te ocupi de instalarea unor sisteme care capteaza continut video. Nu este neaparat nevoie sa apelezi la o firma de specialitate, daca vrei sa faci economie de bani, deoarece gasesti in magazine o multime de camere performante pe care le poti instala chiar tu.

Pentru toate aceste lucrari vei avea nevoie de un minim de unelte pentru ca nu le poti face cu mainile goale. Este bine sa ai sculele tale si sa nu le imprumuti de fiecare data, pentru a putea sa lucrezi oricand ai nevoie. Daca nu ai o filetanta, o bormasina, surubelnite, un fierastrau sau alte astfel de unelte si aparate, pe site-ul nostru vei gasi toate cele necesare si multe altele.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!