La ce foloseste o pompa de apa submersibila

La ce foloseste o pompa de apa submersibila
Cat de dificila ar fi viata ta fara sa te mai bucuri de apa curenta? Un scenariu care poate fi greu de imaginat, era realitate pana nu de mult. Cu toate acestea, in prezent, exista nenumarate forme prin care sa iti poti alimenta locuinta cu apa, chiar daca nu este bransata la o retea publica. Tot ce ai nevoie este un bazin propriu plus un dispozitiv care sa te ajute sa o colectezi si sa o transporti la punctele de iesire. Aici putem vorbi fie de pompe electrice, fie de hidrofoare. Dar hai sa vedem care sunt punctele tari pe care le poseda prima varianta si in ce situatii ar trebui sa te orientezi catre achizitionarea ei.

Sursa continua de apa

Dupa cum era de asteptat, scopul prim al unei astfel de masinarii este de a asigura un circuit constant de apa pentru o anumita cladire sau spatiu. Este o solutie salvatoare in multe contexte, reusind sa asigure necesarul de apa, fara sa fie nevoie de interventie din partea ta. Se ajusteaza automat si va functiona in parametri optimi pentru foarte mult timp. Motorul si componentele principale sunt sigilate si ferite de factori externi, ceea ce inseamna ca riscul de deteriorare este redus la minim. INGCO iti ofera o gama larga de astfel de pompe de apa moderne dintre care sa o alegi pe cea de capacitatea, marimea si puterea de colectare de care ai nevoie pentru casa ta. Vestea buna este ca pentru o locuinta de dimensiuni medii, nu ai nevoie de un model foarte performant pentru a-ti satisface cerintele uzuale, fapt care inseamna implicit ca investitia nu va fi una considerabila.

Poate fi utilizata pentru a pompa caldura in locuinta

In cazul in care poate colecta un debit suficient de mare, are un motor puternic si permite scufundarea la adancimi considerabile, acest dispozitiv poate fi utilizat cu succes si pentru a furniza caldura in casa. Mai exact, acestea se pot conecta la un alt aparat, pompa de caldura, pe care sa il aprovizioneze neincetat. Asta inseamna ca pe perioada sezonului rece va functiona in continuu, iar sistemul de care dispune trebuie sa permita acest lucru, fara risc de defectare.

Echipament util si pentru gradina

Daca vrei sa transformi irigatul sau stropitul in activitati mult mai simple decat au fost vreodata, o astfel de pompa de apa submersibila este tot ce ai nevoie. Iti va asigura necesarul de apa de care ai nevoie pentru a acoperi suprafete ample, fara ca tu sa depui prea mult efort. Conectezi un furtun la ea si asta-i tot, ai un sistem de udare modern si foarte facil de folosit.

Este mult mai economica decat orice hidrofor

Dat fiind faptul ca sistemul de functionare este diferit si nu necesita o forta exterioara pentru a trage apa la suprafata, si costurile de utilizare sunt mai mici. Aceasta pompa se scufunda in bazinul cu apa, determinand ridicarea nivelului, datorita fortelor fizice care actioneaza. Este o solutie salvatoare pentru orice gospodarie care nu are apa curenta.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!