Inlocuirea unei lame intr-un fierastrau circular

Inlocuirea unei lame intr-un fierastrau circular
Adesea, cei care isi doresc sa lucreze cu cele mai bune scule pentru prelucrarea lemnului, opteaza pentru un fierastrau circular. Acesta este potrivit pentru o gama extinsa de aplicatii si poate fi folosit manual sau montat pe un banc de lucru, oferind performante inalte atat in cazul lucrarilor simple, cat si a celor complexe. Iar in cazul in care detii deja unul in propria trusa de scule si ai nevoie de o mana de ajutor in ceea ce priveste inlocuirea lamei intr-un fierastrau circular, te invitam sa citesti in continuare acest articol.

Cum se inlocuieste lama intr-un fierastrau circular

Lama este una dintre cele mai importante piese componente ale unui fierastrau circular, intrucat are rolul de a asigura performante de taiere optime. Iar atunci cand vine vorba de inlocuirea acesteia, este bine de stiut faptul ca procedura in sine este la indemana oricui si se rezuma la cativa pasi simpli, dupa cum urmeaza:
Pasul 1 - deconecteaza cablul de alimentare si blocheaza axul principal apasand butonul de blocare
Pasul 2 - mentine apasat butonul de blocare a axului in timp ce scoti surubul lamei
Pasul 3 - deschide aparatoarea inferioara si schimba lama fierastraului circular
Pasul 4 - asigura-te ca dintii lamei sunt orientati in directia indicata de sageata de pe aparatoarea superioara
Pasul 5 - monteaza partea plata a flansei pe lama fierastraului
Pasul 6 - blocheaza din nou axul apasand butonul de blocare si mentine-l apasat in timp ce strangi surubul lamei
Pe scurt, inlocuirea unei lame intr-un fierastrau circular nu este dificil de realizat, chiar si de catre cei mai putin experimentati. Trebuie doar sa urmezi pasii de mai sus pentru a avea certitudinea ca respecti toate conditiile de utilizare ale unui astfel de echipament. Iar daca te intereseaza unele dintre cele mai bune fierastraie circulare, care sa te ajute sa indeplinesti cu brio operatiuni de precizie si finete si sa te scape de prea multa munca, iti propunem sa descoperi modelele de la Ingcomag.
Magazinul nostru online aduce mai aproape de tine o gama extinsa de produse potrivite pentru nevoile tale, printre care se numara si fierastraul circular stationar pe acumulator Ingco. Proiectat pentru o gama larga de aplicatii in prelucrarea lemnului, acest model merita sa se regaseasca in arsenalul dulgherilor, lucratorilor in lemn profesionisti, instalatorilor de dulapuri, parchet, usi si geamuri, dar nu numai.
De asemenea, ce mai putem spune despre acest model este faptul ca este prevazut cu baza din metal si placa de blocare reglabila cu 9 opriri pozitive, menite sa imbunatateasca productivitatea si sa asigure stabilitate si siguranta la taieturi, ori de cate ori este nevoie. In plus, gratie dimensiunilor compacte si manerului ergonomic acoperit cu cauciuc in forma de D cu care este prevazut, acest fireastrau este usor de folosit si manevrat, oferind libertate deplina de miscare si combinand intr-o maniera desavarsita puterea, performanta, eficienta, fiabilitatea si usurinta in utilizare. Ba mai mult decat atat, ofera si posibilitatea de conectare la aspirator, fiind astfel solutia ideala pentru lucru fara praf.
Acestea fiind spuse, credem ca ai toate motivele pentru care sa optezi pentru fierastraul circular stationar pe acumulator din oferta noastra. Iar vestea buna este ca nu trebuie sa te limitezi doar la acesta. La Ingcomag, te asteptam si cu mai multe modele, pentru ca tu sa il poti alege pe cel care corespunde in totalitate cerintelor si specificatiilor tale.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!