Idei simple de decor care iti pot transforma intreaga locuinta

Idei simple de decor care iti pot transforma intreaga locuinta
Ne place sa schimbam decorul locuintei si sa facem diverse artificii pentru a da un alt aer incaperilor. Daca si tu simti ca este momentul pentru cateva schimbari, dar nu ai vrea sa investesti foarte mult in acest sens, iata ce poti lua in calcul:

Schimba culoarea peretilor
Daca ai obiceiul de a folosi clasicul alb sau alte diverse nuante pe care pana acum nu ai indraznit sa le incerci, poate este momentul de ceva nou. O asemenea decizie poate parea simpla, dar impactul este unul considerabil, asa ca alege ceva care sa iti placa si sa se potriveasca si cu modul in care este decorata locuinta. Pe IngcoMag gasesti unelte de vopsit care iti vor usura munca.

Decoreaza cu plante
Plantele pot schimba foarte mult aspectul incaperilor pentru ca simbolizeaza viata, prospetimea, frumusetea, sanatatea, bunastarea si multe altele. Sunt o multitudine de plante pe care le poti alege, asadar vei gasi variantele potrivite indiferent daca vrei sa fie agatatoare sau nu, mai mici, mai mari, cu flori bogate sau frunze proeminente.

Schimba pozitia pieselor de mobilier
Pentru a da un alt aer locuintei tale poti schimba si pozitionarea pieselor de mobilier. Acest lucru poate fi ceva mai dificil in privinta corpurilor foarte mari, mai ales daca sunt realizate la comanda pentru a se potrivit in anumite spatii. Dar, poti sa faci schimbari si mutand o banala masa, un fotoliu sau o comoda.

Inlocuieste corpurile de iluminat
Daca ai cativa ani buni de cand nu ai schimbat corpurile de iluminat, poate este momentul. Acum vei gasi pe piata variante mult mai frumoase si moderne, iar simpla schimbare a lustrelor sau a plafonierelor poate sa transforme considerabil locuinta.

Adauga noi elemente decorative
Si elementele de decor pot avea un mare impact. Daca spatiul iti permite si nu iti incarci foarte mult locuinta, adauga noi elemente, daca nu, inlocuieste-le pe cele vechi cu altele noi. Cine stie, poate este momentul sa adopti un alt stil si sa faci mici transformari care la final vor fi mai mari decat crezi.

Opteaza pentru un tapet
Daca te-ai saturat de clasicii pereti albi sau vopsiti in diverse nuante, o noutate care este din ce in ce mai populara este tapetul. Sunt foarte multe modele disponibile, cu o infinitate de imprimeuri, astfel incat nu poti spune ca nu ai gasit ceva pe placul tau. Doar cauta-le si gaseste un specialist care sa se ocupe de montaj (daca nu te pricepi) si casa ta va arata altfel.

Schimba covoarele
Poate ti se pare banal, dar decorul locuintei tale se poate schimba foarte mult daca alegi sa inlocuiesti covoarele. Exista numeroase optiuni disponibile, asadar chiar vei avea de unde sa alegi.
Acestea sunt doar cateva idei care credem ca ti-ar putea fi de folos. Si nu, nu trebuie sa le pui in practica pe toate, deoarece asta ar insemna nevoia unui buget considerabil, dar si a foarte mult timp, ci este suficient sa te orientezi catre cele care sunt potrivite pentru tine.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!