Vei lucra mai eficient daca iti echipezi garajul sau atelierul cu organizatoare si cutii

Vei lucra mai eficient daca iti echipezi garajul sau atelierul cu organizatoare si cutii
Organizarea este primul pas spre eficienta. Daca esti pus in fata unui mediu dezordonat, unde toate sunt imprastiate si nu stii ce si de unde sa iei, este foarte putin probabil ca tu sa poti da randamentul dorit. Acelasi principiu se aplica si in cazul propriului atelier. Chiar daca stii care sunt instrumentele si ustensilele de care dispui, vei pierde timp pretios incercand sa le gasesti pe cele de care ai nevoie in gramada de multe alte obiecte dimprejur. De aceea, situatia ideala este cea in care ai compartimente speciale pentru, chei, surubelnite sau cuie, toate instrumentele de taiat sunt in acelasi loc, iar incaperea este suficient de aerisita incat sa te poti misca in voie.
INGCO iti propune o oferta impresionanta de organizatoare si cutii de scule dintre care sa alegi pentru a-ti putea transforma spatiul de lucru intr-unul eficientizat la maxim, care sa te ajute sa iti duci munca la cel mai inalt nivel.

Alege cutii, organizatoare si recipiente de diferite forme si dimensiuni

Maruntisurile sunt poate cel mai greu de gestionat cand vine vorba de o lucrare. Suruburi, piulite, cuie sau burghie pot sfarsi imprastiate peste tot daca nu ai un loc special destinat lor. Cumpara recipiente speciale in care sa le depozitezi pentru a fi sigur ca iti incap toate si ca vei sti intotdeauna de unde sa le iei atunci cand ai nevoie de ele.
Chiar si pentru unelte si scule mai mari exista solutii. La fel cum iti poti cumpara o trusa cu carcasa speciala unde sa adapostesti toate cheile si capurile interschimbabile, de exemplu, poti alege sa organizezi si toate celelalte seturi pe care le ai. Ciocane, surubelnite clesti si patenti ii vei grupa eficient si acest lucru iti va simplifica munca exponential.

Eticheteaza fiecare recipient

Un alt lucru foarte util pe care il poti face este sa denumesti fiecare cutie cu categoria de scule pe care o contine. In acest mod vei economisi alte minute pretioase pe care le-ai fi pierdut verificand ce se afla in fiecare, pana ai fi ajuns la cea care te interesa cu adevarat. Lipeste-le la vedere, scrie mare si lizibil si iti vei schimba complet sistemul de lucru.

Si curatenia se face mai usor

Atunci cand ai locuri special destinate pentru fiecare instrument pe care il detii, este mult mai simplu sa il si pui la loc dupa ce termini treaba. Nu te vei trezi la finalul proiectului ca te afli intr-un haos coplesitor. Daca ai pornit inca de la inceput intr-un sistem organizat, asa vei si continua, iar la sfarsit jumatate din treaba este deja facuta, nefiind piese aruncate peste tot.

INGCO – locul de unde cumperi toate organizatoarele de care ai nevoie

Daca vrei sa te apuci de acest demers, la noi vei gasi toate recipientele care ti-ar putea fi utile. Nenumarate forme si dimensiuni te asteapta, astfel incat sa iti poti transforma garajul sau atelierul in cel mai potrivit loc pentru activitatile pe care le desfasori.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!