De ce unelte ai nevoie pentru a indeparta gresia veche

De ce unelte ai nevoie pentru a indeparta gresia veche
Daca a venit vremea sa indepartezi gresia veche, pentru ca s-a deteriorat sau pur si simplu pentru ca nu se mai potriveste cu amenajarea locuintei si vrei sa o inlocuiesti cu alt material, cu siguranta iti doresti sa afli care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi in acest sens. Desi in prima faza vei fi tentat sa apelezi la ajutorul profesionistilor, este bine de stiut ca indepartarea vechilor placi de gresie nu este o operatiune complicata si n-ar trebui sa dureze mult, asa ca te poti descurca pe cont propriu fara probleme. Pentru ca tu sa fii propriul mester al casei tale, ai nevoie doar de rabdare si, bineinteles, de uneltele potrivite pentru indepartarea gresiei. Afla care sunt acestea in cele ce urmeaza.

Dalta si ciocan – aceste unelte te vor ajuta sa spargi gresia veche in bucati mai mici, astfel incat sa o poti indeparta mult mai rapid si mai usor. Pentru inceput, plaseaza dalta vertical, in mijlocul placii de gresie, si loveste-i coada cu ciocanul. Foloseste suficienta putere, iar in acest fel placile de gresie ar trebui sa se sparga si sa se desprinda foarte usor.

Totusi, daca aceste instrumente de mana nu sunt suficiente pentru indeplinirea acestei sarcini, poti apela la un fierastrau circular pentru a taia gresia sau la o masina de gaurit in cazurile extreme in care gresia a fost cimentata si nu poate fi indepartata altfel. De asemenea, pentru a simplifica considerabil procedura demontarii gresiei vechi, poti folosi si un ciocan rotopercutor cu functie de daltuire.

Spaclu – acesta este necesar pentru a curata intr-un mod cat mai practic si eficient resturile de material care se regasesc pe suprafata de sub gresie. In acelasi timp, asigura-te ca ai la indemana o matura sau un aspirator pentru a finaliza lucrarea, eliminand complet praful si reziduurile fine care au rezultat in urma spargerii si demontarii placilor vechi de gresie.

Echipamente de protectie – pentru a beneficia de cea mai buna protectie posibila in timpul procedurii de indepartare a bucatilor vechi de gresie, este necesar sa te echipezi corespunzator. Astfel, ai nevoie de ochelari de protectie, masca pentru a nu inhala praful ce rezulta in urma dezlipirii placilor de gresie, manusi, dar si genunchiere. Vei petrece mult timp in genunchi pentru a demonta gresia veche, iar suprafata pe care vei lucra nu este una plana, asa ca nu uita sa tii cont de toate aceste aspecte pentru a te bucura de siguranta si confort suplimentar.

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai importante unelte de care vei avea nevoie pentru a indeparta gresia veche. In functie de experienta pe care o ai in astfel de proiecte sau de tehnica folosita, mai pot fi adugate si altele. In orice caz, cu Ingcomag acum poti fi sigur ca ai la indemana cele mai bune unelte care sa te ajute sa indepartezi cu succes gresia veche de unul singur. Iti punem la dispozitie tot ceea ce ai nevoie pentru reusita proiectelor tale, asa ca nu iti ramane decat sa alegi produsele care ti se potrivesc, iar calitatea iti este garantata intotdeauna. De asemenea, pe langa faptul ca beneficiezi de acces la cele mai bune produse, la noi ai parte si de consultanta gratuita pentru a face alegeri corecte, potrivite nevoilor tale.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!