De ce sa alegi scule electrice pe acumulatori

De ce sa alegi scule electrice pe acumulatori
Atunci cand este momentul sa iti cumperi scule electrice noi, se naste intrebarea daca nu este mai bine sa optezi pentru modele cu acumulatori decat cu conexiune la retea. Da, cele care se folosesc la priza sunt adesea mai puternice, insa, sunt suficient de multe variante foarte performante si cu acumulator. Iata ce avantaje au:
Le poti folosi oriunde ai nevoie
Principalul avantaj al sculelor de acest tip este dat de faptul ca nu depinzi de o conexiune la reteaua electrica pentru a le folosi. Le poti intrebuinta oriunde te afli, chiar si in mijlocul pustietatii, atat timp cat acumulatorul este incarcat. Sunt utile atunci cand lucrezi pe un santier in care nu exista inca retea electrica, atunci cand ai priza mai departe si nu vrei/poti sa folosesti un prelungitor si in multe alte contexte.
Poti patrunde cu ajutorul lor in spatii mai dificile
Cand trebuie sa ai mereu grija unui cablu poate fi destul de dificil sa patrunzi cu o anumita unealta in locuri mai stramte, mai greu accesibile. Variantele pe acumulatori nu te vor incurca prin tot felul de cabluri, ci vor fi foarte usor de folosit chiar si in zonele cu suprafete restranse.
Sunt mai usor de manevrat
Sculele electrice cu acumulator sunt si simplu de manevrat, fiind gandite in asa fel incat sa ai parte de o prindere cat mai ergonomica si sa fie cat mai usoare, pentru a nu iti ingreuna munca. Va fi o adevarata placere sa lucrezi cu ele. 
Reduc din timpul de lucru
Uneltele ce functioneaza cu acumulatori sunt apreciate si pentru faptul ca ajuta la reducerea timpului de lucru. Fiind usor de tinut in mana te vor ajuta sa te misti cu mai multa usurinta si sa faci totul cat mai repede.
Au dimensiuni mai reduse
Si dimensiunile sunt mai mici in cazul sculelor electrice pe acumulatori. Asta inseamna ca poti sa patrunzi cu ele in locuri mai mici, dar si sa le tii in mana cu mai multa usurinta.
Au costuri mai reduse
Adesea, sculele electrice cu acumulatori au si preturi mai accesibile, asadar sunt o buna alternativa daca vrei ceva la un buget mai redus.
Cum protejez acumulatorii sculelor
Din moment ce optezi pentru scule cu acumulatori, in defavoarea celor cu conexiune la retea, trebuie si sa stii cum sa le folosesti pentru a nu deteriora acumulatorul mai repede decat ti-ai dori. In acest sens avem o serie de sfaturi pentru tine de care merita sa tii cont:
● seteaza aparatul in mod corespunzator, alegand viteza corecta in functie de lucrarea pe care o realizezi;
● nu lasa niciodata acumulatorul sa se descarce definitiv;
● pune la incarcat acumulatorul inainte de a-l utiliza, nu cu mult timp inainte de momentul folosirii;
● cand vrei sa incarci acumulatorul, asteapta sa se raceasca complet;
● evita folosirea si depozitarea uneltei in ploaie sau in zone cu umiditate foarte mare;
● incarca acumulatorul folosind o conexiune clasica de retea, nu un generator.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!