De ce e important sa fixezi mobila pe pereti

De ce e important sa fixezi mobila pe pereti
Exista mai multe motive pentru care fixarea mobilei pe pereti este o necesitate in orice casa, in special daca ne referim la piesele de mobilier grele si inalte, cum ar fi biblioteci, comode, sifoniere etc. Desi un astfel de proiect necesita multa munca si poate fi chiar o reala provocare, cert este ca exista numeroase avantaje in a fixa mobila pe pereti, iar despre cateva dintre acestea vom vorbi in continuare.

Pentru siguranta sporita - Fixarea mobiliei pe pereti este in primul rand importanta pentru motive de siguranta. Cu totii ne dorim sa beneficiem de cea mai buna protectie posibila, iar pentru aceasta, atunci cand vine vorba de piesele de mobilier din locuinta, se recomanda insistent fixarea acestora pe pereti pentru o siguranta mai mare.

Pentru a evita accidentele casnice si pentru a reduce pagubele - Cu siguranta iti doresti ca acasa sa fie cel mai sigur loc din lume pentru toti membrii familiei tale, iar fixarea mobilei pe pereti poate aduce o contributie majora in acest sens. Piesele de mobilier lasate sau amplasate la voia intamplarii pot fi foarte periculoase, mai ales in cazul cutremurelor sau altor impacturi puternice care pot duce la miscari bruste ale peretilor si, automat, la rasturnarea mobilierului. Asadar, pentru a impiedica accidentele provocate de caderea pieselor de mobilier, ai grija ca acestea sa fie bine prinse de perete, cu ajutorul accesoriilor de feronerie potrivite.

Pentru a economisi spatiu - Fixarea mobiliei pe pereti poate ajuta si la economisirea si eficientizarea spatiului in locuinta. O camera super aglomerata nu este pe placul nimanui, dar alegerea unor piese de mobilier de tipul celor care se fixeaza direct in perete te poate ajuta sa eviti un astfel de scenariu.

Pentru a obtine un spatiu cu aspect estetic, dar si functional - In general, o locuinta functionala, dar la fel de moderna, necesita montarea mobilei pe pereti, deorece in acest fel se poate obtine un aspect cat mai ordonat si bine organizat.

Pentru a imbunatati durabilitatea mobiliei - Un alt avantaj major pentru care sa fixezi mobila pe pereti consta in faptul ca asa poti prelungi semnificativ durata de viata a pieselor de mobilier din locuinta, deoarece scad sansele ca aceasta sa fie supusa uzurii si deteriorarii premature.

Acestea fiind spuse, acum ca te-ai convins de ce si cat este de important sa fixezi mobila pe pereti, este bine de stiut ca Ingcomag te poate ajuta sa alegi produsele de care ai nevoie pentru a te apuca de treaba si, cel mai important, pentru a obtine rezultatele dorite. La fel ca in cazul oricarui alt proiect, pentru a amplasa mobilierul pe perete trebuie sa ai la indemana materialele si uneltele potrivite, iar noi ti le punem la dispozitie la doar un click distanta. Exploreaza chiar acum gama noastra de scule si unelte de calitate profesionala si comanda-le pe cele necesare pentru a fixa mobila pe pereti, simplu, comod si rapid. Indiferent de nevoi si cerinte, cert este ca la noi vei gasi tot ceea ce cauti pentru proiectele locuintei tale, iar calitatea iti este garantata fara compromisuri.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!