De ce ar trebui sa alegi o suflanta buna de frunze?

De ce ar trebui sa alegi o suflanta buna de frunze?
In gradina sau in jurul casei exista numeroase activitati care trebuie realizate pentru a asigura un aspect cat mai curat si placut. Frunzele cazute, zapada adunata, praful in cantitati mari sunt chestiuni care trebuie indepartate frecvent si care implica un grad mare de efort pentru a putea fi finalizate manual. Pentru a eficientiza aceste activitati, pe piata exista numeroase dispozitive de tipul suflantelor pentru frunze, menite sa le faciliteze si sa reduca totodata timpul de lucru.
Cu toate acestea, foarte important este si locul din care alegi sa cumperi suflanta. Desi este o masinarie performanta, calitatea asigurata de producator nu trebuie neglijata, iar in acest sens, INGCO este o alegere mai mult decat potrivita.

Diminueaza timpul si efortul de lucru

Aceleasi sarcini pe care le poti efectua cu ajutorul acestui dispozitiv modern ar fi consumat mult mai mult timp in cazul in care alegi sa le efectuezi manual, cu grebla si alte instrumente specifice. O suflanta, in schimb, necesita doar o apasare de buton, si toate frunzele sunt indepartate de pe suprafata vizata, adunate si gata de colectat. Desi sunt special concepute pentru frunze, suflantele te vor ajuta sa realizezi si alte actiuni, precum indepartarea zapezii sau a prafului de pe anumite suprafete. De asemenea, au si functie de incalzire, fapt ce te va ajuta atunci cand pregatesti carbunii pentru gratar de exemplu.

Te ajuta sa ai spatii exterioare perfect curate tot timpul

Sufla mizeria cu viteza vantului. Cam asta am putea spune ca face o suflanta de calitate superioara bine aleasa. Indiferent cu factorii cu care te confrunti cel mai des, fie frunzele uscate de toamna, iarba proaspat cosita, zapada adunata in fata casei sau a portii, nori de praf sau alte materii nedorite, vor disparea ca prin magie imediat ce o pui in functiune. Nu vei mai pierde timp pretios cu astfel de provocari si te vei putea bucura totodata de un spatiu curat si primitor.

Este o investitie pe termen lung

Daca te orientezi catre un model ideal pentru nevoile tale, care sa iti garanteze calitate si performanta la nivel inalt, nu va mai trebui sa o inlocuiesti pentru multi ani. Va functiona la capacitate maxima mult timp de la momentul achizitiei, atat timp cat respecti indicatiile de utilizare si intretinere.
Alege motorul in functie de complexitatea activitatilor la care alegi sa o supui, dar si de cantitatea de materie spulberata. Fii atent si la consum. Si variantele economice pot fi la fel de eficiente. Nu uita de volumul mediu de aer exercitat pe minut, sau de viteza pe secunda. Toate aceste detalii contribuie in mod direct la rezultatul final pe care il vei obtine cu un astfel de echipament.
In plus, atunci cand alegi INGCO, beneficiezi si de toate accesoriile aferente care sa te ajute sa demarezi cat mai multe operatiuni cu ajutorul ei. De la diferite capete schimbabile, la huse de depozitare sau transport, pe toate le gasesti pe site la un click distanta.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!