Cum reparam placile de gips carton deteriorate

Cum reparam placile de gips carton deteriorate
Placile de gips carton sunt in prezent tot mai folosite in proiectele de amenajari interioare si/sau reamenajari ale locuintelor, devenind o alternativa excelenta la finisajele traditionale realizate cu tencuiala, zidarie sau glet. Cu toate acestea insa, in ciuda numeroaselor avantaje pe care le prezinta comparativ cu alte materiale de constructii, placile de gips carton sunt si foarte delicate si fragile, ceea ce inseamna ca exista posibilitatea sa se deterioreze in timp. Cu alte cuvinte, acestea pot necesita la un moment dat o serie de lucrari de reparatii periodice, in cazul unor avarii minore, sau chiar inlocuirea completa, in caz de deteriorare grava. Iar atunci cand vorbim de un proiect care implica repararea placilor de gips carton uzate, este bine de stiut faptul ca exista o serie de unelte speciale pe care trebuie sa le ai la indemana pentru reusita acestui tip de lucrare. Citeste in continuare acest articol pentru a afla care sunt acestea, dar si de unde le poti cumpara pe cele mai bune pentru proiectele tale.

Cum reparam placile de gips carton deteriorate

Placile de gips carton sunt foarte versatile si din ce in ce mai apreciate datorita calitatii extraordinare pe care o au de a imbunatati considerabil fiecare spatiu pe care il imbraca sau caruia ii dau forma. Cu toate acestea insa, orice deteriorare a placilor datorata transportului necorespunzator, umezelii excesive sau taiatului sau montajului defectuos poate crea numeroase neplaceri si o imagine inestetica, iar nimeni nu isi doreste asta. Dar bine ca exista solutii!

Desi la prima vedere poate parea ca repararea placilor de gips carton deteriorate este o sarcina complexa, care necesita serviciile specialistilor in domeniu, in realitate insa, daca te documentezi putin, vei vedea ca te poti descurca chiar si pe cont propriu. Cu doar putina informare si cateva abilitati de baza, un asemenea proiect se va dovedi usor de pus in practica. Desigur, nu trebuie sa uitam de necesarul de instrumente de lucru, create special pentru a-ti usura munca si pentru a te ajuta sa obtii rezultatele dorite. Iar pentru asta, te poti baza pe Ingcomag. In magazinul nostru online vei gasi de fiecare data produsele potrivite pentru proiectele tale, iar atunci cand vine vorba de lucrarile de reparatii ale placilor de gips carton deteriorate, iata ce trebuie sa ai obligatoriu in trusa ta:

- aparate de masurat
- fierastrau de mana sau cutit utilitar pentru taierea placilor de gips carton uzate
- surubelnita electrica si suruburi pentru fixarea placilor de gips carton
- scule pentru slefuirea manuala a portiunilor mici de rigips deteriorate
- spaclu pentru aplicarea si netezirea ipsosului de imbinare
- dibluri pentru fixarea placilor de gips carton
- bormasina

Desigur, acestea sunt doar cateva dintre uneltele de baza necesare in cazul proiectelor care implica repararea placilor de gips carton deteriorate. Fie ca este vorba despre acoperirea unor fisuri sau crapaturi si etansarea jonctiunilor la nivelul placilor, sau fie ca este vorba despre alte tipuri de reparatii ale acestora, cert este ca acum, cu putin indemanare si cu ajutorul sculelor, uneltelor si echipamentelor pe care ti le punem al dispozitie la Ingcomag, repararea placilor de gips carton deteriorate nu iti va ridica probleme iar reusita va fi garantata de fiecare data.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!