Cum combini vopseaua pentru a obtine nuanta dorita pentru pereti

Cum combini vopseaua pentru a obtine nuanta dorita pentru pereti
Nu stii cum sa combini vopseaua pentru a obtine nuanta dorita pentru pereti? Ti-am pregatit cateva sfaturi care speram sa te ajute in acest sens si sa te aduca cu un pas mai aproape de rezultatele rapide si perfecte pe care ti le doresti. Desi amestecarea vopselelor este un proces relativ simplu, este important sa tii cont de cateva reguli de baza pentru a obtine nuanta potrivita pentru peretii interiori ai casei tale, gata sa ofere un efect wow, in functie de nevoile si preferintele personale. Iata care sunt acestea.

Stabileste culorile de baza. In functie de nuanta pe care vrei sa o obtii, incepe prin a alege culorile principale pe baza carora sa faci cele mai interesante si reusite combinatii. De exemplu, daca vrei sa obtii o nuanta de maro, alege albastru, rosu si galben. Desigur, nu doar combinatia acestor trei culori primare va rezulta in nuanta de maro dorita. Mai exista si alte amestecuri pe care le poti face, dar secretul este sa ai in minte culorile de baza care sa iti ofere o gama larga de posibilitati atunci cand sunt combinate cu alte culori.

Utilizeaza o roata de culori. Aceasta poate fi extrem de utila pentru alegerea culorilor pe care sa le combini pentru a obtine nuanta perfecta pentru peretii casei tale. Iata si cateva informatii pe care este bine sa le stii in acest sens, conform teoriei culorilor: culorile care sunt opuse pe cercul cromatic sunt considerate a fi culori complementare, iar culorile care sunt alaturate in cerc merg bine impreuna si garanteaza cele mai bune combinatii.

Experimenteaza cu proportii pana ajungi la nuanta dorita. Este posibil sa fie nevoie de mai multe incercari pana sa obtii nuanta dorita pentru peretii locuintei tale. Astfel, cu cat experimentezi mai mult, cu atat mai bine. Joaca-te cu proportiile pana ajungi la nuanta care iti place cel mai mult.

Testeaza culorile. Inainte de a incepe sa vopsesti peretii, aplica culoarea obtinuta pe o bucata de carton sau pe o zona mica de perete si las-o sa se usuce. In acest fel vei vedea cum se combina culorile si vei avea certitudinea ca ai facut cea mai buna alegere in ceea ce priveste nuanta finala care sa imbrace peretii casei tale.

Acestea fiind spuse, sa combini vopseaua pentru a obtine nuanta dorita pentru pereti nu este o sarcina complicata. Totusi, fiind vorba despre un proiect care implica lucrul cu vopseaua, pe langa aceste cunostinte de baza, pentru a obtine nuanta dorita pentru peretii casei tale vei avea nevoie si de cateva instrumente de lucru, astfel ca te invitam la Ingcomag pentru a le cumpara pe cele potrivite cerintelor tale. Ne dorim sa satisfacem toate nevoile si cerintele posibile, astfel ca oferim o multime de produse pentru ca tu sa le poti alege cu usurinta pe cele de care ai nevoie, in functie de nevoile si preferintele personale. In plus, este bine de stiut ca raportul calitate-pret este unul foarte bun, deci ai toate motivele pentru care sa faci cumparaturi de la noi cu fiecare ocazie. 
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!