Cele mai uzuale tipuri de surubelnite

Cele mai uzuale tipuri de surubelnite
Nu exista meserias, fie el profesionist sau amator, care sa nu aiba in trusa sa de scule cel putin o surubelnita. Utilitatea acestei unelte se intinde pe foarte multe planuri, nenumarate fiind situatiile in care ai putea avea nevoie de una. Important este insa sa te orientezi catre modelul ideal in raport cu contextul dat. Si pentru asta ai nevoie sa cunosti toate tipurile existente si la ce sunt ele folosite.
Exista mai multe criterii dupa care aceste scule pot fi clasificate, iar la INGCO vei gasi seturi de surubelnite special configurate dupa acestea:

In functie de scopul utilizarii

Domeniul de activitate sau procedurile in care intentionezi sa le utilizezi joaca cel mai important rol in determinarea tipului de surubelnite necesare. Izolate, cu manere ergonomice, protejate, cu magnet sau fara, aceste detalii se stabilesc inca de la inceput. INGCO propune variante ideale chiar si pentru electricieni sau instalatori, care sa ii fereasca de orice risc ar putea aparea.

Dupa forma capului

Cele mai multe variante se stabilesc in jurul acestui criteriu. Cu capat plat, in forma de cruce, triunghi, de stea sau chiar cu forma neregulata. Acestea sunt cele mai des intalnite tipuri de surubelnite, dar si cele mai utile.
Cele mai multe echipamente electronice au in componenta lor suruburi cu forma de triunghi sau plata, insa cea de-a doua varianta poate fi mai greu de desurubat din cauza riscului crescut de alunecare. Forma de cruce se regaseste cel mai des la biti si poate fi utilizata in raport cu materiale lemnoase si chiar metalice. Forma hex o vom gasi cel mai adesea la piesele de mobilier si fixeaza cel mai bine elementele intre ele, pe cand cele torx se utilizeaza foarte des in procesele de asamblari de orice fel.

Dupa dimensiune

Si marimea capului de insurubat este foarte importanta. De aceea, in truse vei gasi de cele mai multe ori, acelasi capat la scale diferite de dimensiune. In aceeasi masura, si accesoriile sau functiile speciale incorporate joaca un rol esential. Surubelnite cu magneti, manere, capete detasabile si interschimbabile, suporturi si nu numai, iti vor face munca mult mai simpla si rapida.

Alege o trusa completa de surubelnite de la INGCO

Pentru a fi sigur ca ai mereu la indemana exact modelul de surubelnita de care ai nevoie, cea mai buna solutie este intotdeauna o trusa profesionala. Aici gasesti toate tipurile posibile de surubelnite profesionale, in toate formele si dimensiunile. Mai mult decat atat, le vei avea mereu organizate, dat fiind faptul ca vin la pachet cu o carcasa speciala. Aceasta iti permite sa le asezi in asa mod incat sa le poti vizualiza pe toate rapid si sa o iei pe cea dorita imediat, fara sa mai pierzi timp cautand. În magazinul online ai mai multe variante dintre care sa alegi, in functie de gradul de complexitate al lucrarilor pe care le prestezi, de domeniul de activitate sau de cat de multe variante vrei sa detii in colectie. Noi iti oferim, dar tu decizi!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!