Ce modele de gresie sunt indicate pentru bucatarie

Ce modele de gresie sunt indicate pentru bucatarie
Gresia este intalnita frecvent in locuinte, mai ales in bucatarii, fiind foarte rezistenta la uzura si zgarieturi, ceea ce este un mare avantaj pentru aceasta incapere. De asemenea este usor de curatat, fapt care te va ajuta sa igienizezi rapid si corect pardoseala, este rezistenta la apa si grasimi, un alt mare plus.

Daca a venit momentul sa schimbi gresia din bucatarie si ai deja toate aparatele de taiat de care ai nevoie pentru a incepe lucrarea, nu iti mai ramane decat sa alegi gresia potrivita, fiind atent la cateva caracterisitici cheie:

finisaje anti-alunecare, pentru a preveni accidentele neplacute care au loc atunci cand pasesti pe suprafete umede si alunecoase;

rezistenta la diferiti factori, pentru a nu fi necesar sa o schimbi frecvent din cauza deteriorarii si aspectului uzat;

o culoare cat mai neutra, pentru a nu se observa eventualele pete si pentru a se combina usor cu alte elemente de decor.

In ceea ce priveste modelele de gresie potrivite pentru bucatarie este important ca in primul rand sa alegi ceva care sa iti placa, nu neaparat ce se poarta, deoarece ideea este sa te simti cat mai bine in propria locuinta. Daca nu ai in minte prea multe idei si vrei cateva sugestii, ti le prezentam mai departe:

gresie cu aspect de marmura - aceasta este apreciata pentru aspectul elegant pe care il ofera, fiind preferata in bucatariile luxoase, in care nu se gateste foarte mult. Poate fi destul de costisitoare si este disponibila in mai multe variante de dimensiuni si culori.

gresie cu aspect de lemn - este alegerea celor care vor sa isi amenajeze locuinta intr-un stil mai traditional, rustic. Are marele avantaj al faptului ca dispune de un aspect general calduros si daca alegi modelul potrivit poate arata precum parchetul laminat sau cel din lemn masiv.

gresie cu aspect de piatra - poti opta pentru acest tip daca iti doresti o bucatarie cu un aspect cat mai natural si rustic. Piatra poate arata extrem de bine, iar alegerea unei gresii care o imita poate fi o varianta incantatoare. Poti opta pentru nuante de gri, bej sau maro, pentru diverse dimensiuni sau forme.

gresie cu forme geometrice - acest model de gresie este prezent mai ales in bucatariile in care se doreste accentuarea pardoselei intr-un stil mai modern si artistic.

gresie intr-o singura culoare - aceasta va fi mereu in trend, deoarece este simpla, eleganta si usor de integrat. Ce ai de facut este sa te decizi asupra culorii. Aceasta este bine sa fie una cat mai deschisa pentru a obtine aspectul de spatiu mai luminos, dar nu alba, pentru a fi necesar sa o cureti in permanenta.

gresie cu modele florale - reprezinta alegerea persoanelor care isi doresc o bucatarie amenajata intr-un stil romantic, mai natural, mai calduros. Sunt multe modele de pe care le ai la dispozitie, asadar, vei avea de unde sa alegi.

gresie cu finisaj mat - este foarte potrivita pentru bucatarie, pentru ca reduce semnificativ riscul de alunecare. Se gaseste in diverse culori, poate avea o multime de imprimeuri si ofera un aspect elegant bucatariei.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!