Care sunt sculele si uneltele de care are nevoie orice profesionist

Care sunt sculele si uneltele de care are nevoie orice profesionist
Fie ca esti constructor amator sau asta este meseria ta, cu siguranta ca iti doresti sa realizezi fiecare lucrare la fel ca un profesionist adevarat. Pentru asta, dincolo de pasiune, talent si experienta, importante sunt si instrumentele pe care le ai la dispozitie. Daca iti doresti sa iti completezi colectia de scule si unelte profesionale de maxima utilitate, INGCO este locul ideal. Aici vei gasi tot ce ai nevoie pentru a-ti duce lucrarile la un alt nivel si pentru a reusi sa duci la bun sfarsit proiecte de mare amploare chiar si de unul singur. Iata cateva dintre cele mai importante elementele care nu au cum sa iti lipseasca din trusa de lucru:

Instrumente de taiat

Lemn, metal, gresie, faianta, marmura; toate materialele, pentru a putea fi utilizate in mod eficient, trebuie aduse la dimensiunile fixe de care ai nevoie, iar pentru asta instrumentele de taiat sunt indispensabile. INGCO iti propune o selectie impresionanta cu cele mai eficiente astfel de unelte, de la fierastraie si panze de bomfaier, pana la foarfece si cuttere sau chiar masini electrice de taiat materii dure.

Truse de chei

Sa strangi sau sa desfaci piulite si alte elemente sunt de asemenea procedee la ordinea zilei in ceea ce priveste proiectele de constructii, reamenajare, reparare, etc, iar un set de chei de diferite forme, mari mici si medii, este tot ceea ce ai nevoie in acest sens.

Ciocane si rangi

Ce proiect de constructii este acela la care nu bati nici macar un cui? Nu exista asa ceva, la fel cum nu exista profesionist fara un set adecvat de ciocane. Dar ce facem atunci cand cuiul este deja batut si trebuie scos? Ranga este scula de care ai nevoie si te va salva chiar si atunci cand gresesti pozitionarea sau indoi cuiul.

Surubelnite

Plate, in forma de stea sau cruce, de diferite dimensiuni, surubelnitele sunt indispensabile in infiletarea si desfiletarea suruburilor care unesc anumite elemente. Este de preferat sa ai o trusa care sa contina toate tipurile de capuri existente, in scala completa de marimi, astfel incat sa nu te lovesti de situatii in care nimic din ce ai nu se potriveste cu surubul asupra caruia vrei sa actionezi.

Unelte si accesorii de vopsit

In economia generala a unei constructii, rezultatul final depinde in mare masura de aspectul pe care ai reusit sa il obtii prin atentia la detalii. Un perete frumos varuit, un lemn atent vopsit sau lacuit vor arata mult mai frumos decat variantele neprelucrate estetic. Pentru a face asta ai nevoie de pensule, pensoane, role de trafalet de diferite forme si dimensiuni.
Daca le ai pe toate acestea la dispozitie, nicio provocare nu-ti va mai parea prea mare si niciun proiect de nerealizat. Cu INGCO descoperi impactul pe care il are un echipament bine ales asupra muncii tale si nu vei mai demara nicio procedura fara sa te asiguri ca ai la indemana toate sculele de care ai nevoie. Vei reusi sa iti dezvolti abilitatile si cunostintele prin simplul fapt ca ai ales sa investesti in ceea ce conteaza cu adevarat pentru un bun profesionist.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!