Care sunt sculele electrice de care ai nevoie pentru amestecarea materialelor

Care sunt sculele electrice de care ai nevoie pentru amestecarea materialelor
Profesionistii in domeniul constructiilor au in dotarea lor diverse scule electrice utile in atributiile pe care le au de indeplinit. Asta se intampla si atunci cand vorbim de amestecarea materialelor. Nu mai este ca inainte, cand trebuia sa te complici sa omogenizezi produsele folosite, ci acum totul este mult mai simplu.

Cea mai eficienta unealta in acest sens este un mixer electric pentru adezivi si mortar. Un astfel de produs este gandit in asa fel incat sa ofere o productivitate foarte mare si sa fie cat mai usor de folosit. Este dotat cu manere pentru o prindere cat mai sigura si ergonomica si este prevazut cu un capat special, care are rolul de a amesteca toate materialele dorite pentru a ajunge la forma lor finala pentru a fi utilizate.

Mixerele de acest tip se aleg in functie de mai multe criterii, printre care amintim:

puterea de lucru - cu cat este mai mare, cu atat mai bine, deoarece dispozitivul isi va face treaba mai rapid si va fi capabil sa amestece un continut mai mare de materiale;
viteaza de lucru - care poate fi adaptata in functie de cat este de gros amestecul si de cat de rapid vrei sa il omogenizezi;
alimentarea - aceasta se poate face in modul clasic, la retea, doar ca depinzi mereu de o sursa de energie electrica sau pe acumulatori, caz in care poti sa folosesti amestecatorul oriunde ai nevoie;
caracteristici cheie - cele mai apreciate detalii la acest capitol sunt lumina LED, manerele cu insertii din cauciuc, oprirea automata, blocare pentru amestecare continua sau pornirea lenta;
accesorii - cele mai importante produse cu care poate fi livrat un mixer de materiale sunt paletele suplimentare, care pot fi de rezerva sau de alte dimensiuni, dar si acumulatorii si incarcatorul, in cazul variantelor care nu functioneaza cu conexiune la retea.
Pe santiere se mai poate folosi si bormasina pentru a amesteca materialele, in cazul in care nu dispui de un aparat dedicat. Pentru asta insa, ai nevoie de un capat special care se ataseaza la aparat si care este capabil sa omogenizeze apoi totul foarte bine si eficient. Pentru asta insa ai nevoie de o masina de gaurit puternica si va fi necesar sa schimbi mereu accesoriile intre ele cand ai nevoie.
Daca este vorba de cantitati foarte mari de materiale, adesea se foloseste si betoniera, un utilaj voluminos folosit cel mai frecvent pentru a face beton, de aici provenind si numele.

De la noi, ingocomag.ro poti cumpara un amestecator profesional, pentru a omogeniza cat mai bine materialele. Poti gasi si accesorii pentru astfel de dispozitive, mai exact palete de mixare. Acestea sunt foarte utile daca nu vrei sa le mai cureti de fiecare data, deoarece poti avea cate una pentru fiecare tip de material folosit mai des. Nu este indicat sa amesteci vopseaua cu acelasi accesoriu cu care, de exemplu, ai omogenizat si adezivul, asadar, cu cat ai mai multe capete, cu atat mai bine.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!