Care sunt sculele de care ai nevoie pentru a construi o casuta in copac

Care sunt sculele de care ai nevoie pentru a construi o casuta in copac
Daca locuiesti la curte si ai un copac suficient de mare si solid, ia in calcul realizarea unei casute in copac. Va fi o adevarata atractie pentru copii si va infrumuseta, fara indoiala, aspectul gospodariei. Este foarte important ca aceasta constructie sa fie facuta pe un copac foarte solid, sanatos, pentru a nu prezenta pericole, iar de obicei oamenii opteaza pentru un fag, stejar, paltin sau brad. Daca nu esti sigur de alegerea facuta, cel mai bine ar fi sa intrebi un expert. La realizarea unei casute in copac, de mare ajutor ar putea fi sculele electrice. Mai jos, vei gasi o lista cu cele mai populare:

Masina de gaurit - orice constructie pe care o faci necesita o astfel de unealta. Cu ajutorul acesteia vei putea da gaurile necesare pentru a prinde intre ele bucatile de lemn care vor forma in final casuta. Poti opta pentru modele clasice sau cu percutie, iar in functie de ce alte lucrari mai ai de facut alegi si puterea sculei. Fiind vorba de o casuta in copac, accesul la o sursa de alimentare cu energie electrica poate fi mai dificil, motiv pentru care iti recomandam o varianta cu acumulator.

Masina de insurubat - pentru a nu pierde timpul cand vine vorba de prinderea holsuruburilor, achizitioneaza o masina speciala, care te va ajuta sa reduci din timpul necesar unei astfel de activitati. Sunt si variante 2 in 1, care nu doar insurubeaza, ci si gauresc.

Fierastrau electric - sunt multe tipuri de scule de acest fel - circulare, de tip sabie, verticale sau drujba. Toate pot fi de ajutor in realizarea unei casute in copac, mai ales daca faci totul de la zero. Fiecare unealta are propriul rol si poate usura munca acestui tip de constructie care poate fi una foarte complexa.

Aparat de sudura - daca nu lucrezi doar cu lemn, ci vrei sa adaugi si elemente metalice, pentru siguranta, atunci este foarte posibil ca acestea sa necesite puncte de sudura. Pentru asta ai nevoie de un aparat special, care te va ajuta sa faci totul cat mai calitativ.

Debitor electric - un astfel de dispozitiv poate fi util pentru a taia metal sau lemn, dupa caz. Poate contribui la realizarea unor elemente solide, astfel incat la final constructia sa fie cat mai sigura, indiferent de vremea de afara si de numarul de copii care se vor bucura de ea.

Masina de slefuit - cel mai des folosit material in realizarea casutelor din copaci este lemnul. Pentru a avea un aspect cat mai placut si pentru a nu exista incidente mai putin dorite, lemnul trebuie slefuit, iar asta se face cu ajutorul unei unelte speciale.

Pistol de vopsit - daca vrei sa infumusetezi aspectul final al casutei, o poti vopsi. Cel mai simplu poti face asta cu ajutorul unui pistol de vopsit electric. Timpul de lucru va fi unul scurt, iar rezultatul final va reprezenta o vopsea uniforma si rezistenta.

Echipamente de protectie - nu uita niciodata de echiparea in mod corespunzator. Tine cont de faptul ca lucrezi la inaltime si ca folosesti diverse unelte care iti pot afecta mainile, ochii sau alte parti ale corpului.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!