Aparate de masura utile in orice proces de renovare

Aparate de masura utile in orice proces de renovare
Renovarea unei camere sau a intregii locuinte este un demers in care precizia joaca un rol esential pentru reusita proiectului. Fiecare milimetru este important pentru a avea garantia ca elementele se potrivesc la fix si in final vor rezulta aspectul si functionalitatea pe care ti le-ai propus inca de la inceput. Pentru a putea realiza insa acest lucru trebuie sa ai la indemana cele mai esentiale instrumente de masurare, de la clasicele aparate de stabilire a lungimilor, grosimilor si inaltimilor, pana la variante mai complexe care sa iti ofere date precise cu privire la intensitatea curentului, nivelul sunetului si multe altele pe care le vei descoperi cu siguranta in oferta INGCO.

Rigle si rulete

Consacrate fiind ca aparate clasice de masurat, acestea te vor ajuta de fiecare data cand trasezi, tai, imbini elemente pentru care fiecare milimetru este important. Pentru montajele meticuloase de mici dimensiuni, rigla poate fi cea mai eficienta alegere, fiind rigida si ajutandu-te sa o pozitionezi exact acolo unde ai nevoie. Ruleta, pe de alta parte, poate atinge lungimi mult mai mari si este ideala in masurarea si stabilirea distantelor. Cert este ca niciuna dintre ele nu trebuie sa iti lipseasca din trusa.

Vinclu si Nivele

Poate ca suna complicat, insa imediat ce te familiarizezi putin cu utilitatea lor, iti vei da seama ca sunt instrumente de care ai intr-adevar nevoie si care iti vor simplifica munca. Un vinclu te va ajuta de fiecare data cand ai de stabilit unghiuri de 90 de grade. Prin fixarea lui la intersectia dintre doua elemente vei putea determina daca sunt aplicate corect, ori necesita repozitionari milimetrice.
Nivelele laser sunt acele dispozitive care te ajuta sa obtii suprafete perfect plane. Cum le spune si numele, au un sistem pe baza de magnet care te ajuta sa nivelezi componente precum pereti, tavane, temelii si multe altele. 

Sublere

Daca rutele te ajutau sa determini masuri milimetrice, un subler va reusi sa redea masuratori cu precizie de pana la o sutime de milimetru; fie ca vorbim de lungii, latimi, distante sau adancimi.

Aparate digitale

Tehnologia isi spune cuvantul si in aceste procese de masurare, drept urmare vei putea masura sunete, volume, lungimi ale caror valori vor fi afisate automat pe ecranul digital incorporat.  Ba mai mult, poti opta pentru un multimetru, aparat care te ajuta sa determini valori ale tensiuni continue si alternative sau ale intensitatii curentului electric, precum si curentul continuu sau rezistenta; si multe altele in functie de modelul pe care il alegi dintre cele disponibile in oferta de produse INGCO.
Din momentul in care ti-ai configurat trusa de instrumente de masura, intreg demersul se simplifica exponential, ceea ce te va ajuta sa ajungi mult mai usor la rezultatul vizat, fara sa te lovesti de prea multe piedici pe parcurs. Precizia maxima poate conduce chiar la perfectiune, iar daca alegi sa lucrezi cu echipamentele corespunzatoare o vei putea atinge si tu mai usor decat te-ai fi gandit vreodata in procesele tale de amenajare si renovare.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!