Aparate electrice pentru gradina de care nu stiai ca ai nevoie

Aparate electrice pentru gradina de care nu stiai ca ai nevoie
Daca pentru tine gradinaritul inseamna doar plantat, plivit si udat, toate efectuate manual, inseamna ca nu i-ai descoperit potentialul la adevarata valoare. Aceasta activitate este presarata cu nenumarate etape intermediare care ii dau farmec, dar care pot deveni si foarte complicate in cazul in care nu dispui de toate echipamentele necesare. INGCO vrea sa iti arate ce inseamna cu adevarat gradinaritul si care sunt acele scule de care ai nevoie pentru a te putea bucura din plin de pasiunea ta si a-ti transforma gradina intr-un spatiu intim, care sa iti reflecte pe deplin personalitatea.

Aparate de tuns iarba – o adevarata inovatie pentru gradinarit

Poate ca o coasa manuala este foarte eficienta, dar pe suprafete mici, iar repetarea procedurii este necesara la intervale scurte de timp. In schimb, daca optezi pentru o varianta electrica, tot efortul este redus la minim, iar rezultatul final este mult mai placut. Daca si tie iti place aspectul ierbii proaspat tunse aproape la nivel cu pamantul sau a tufisurilor perfect nivelate, le vei putea obtine in doar cateva minute daca alegi sa utilizezi una dintre motocoasele sau trimmerele INGCO.

Aspiratoare, suflante si aparate de spalat cu presiune

Poate curatenia in acest spatiu era lasata pe plan secund in favoarea ingrijitului plantelor, lucru care nu este gresit. Dar cand le poti face pe amandoua, fara pic de efort, de ce sa nu profiti? Cu siguranta iubesti sentimentul de dupa ploaie, cand nu mai exista pic de praf si totul arata impecabil. Vei putea sa obtii asta mai des cu dispozitivele potrivite.
Aspiratoarele pentru exterior te ajuta sa indepartezi orice urma de mizerie, praf sau alte elemente care deranjeaza vizual sau nu numai, lasand in urma suprafete perfect curate, chiar daca vorbim de un mediu umed.
Suflantele sunt alternativa electrica la grebla. Nu mai pierzi parti importante din zi incercand sa aduni gramezi de frunze pentru ca cea mai mica adiere de vant sa le imprastie la loc. In schimb, cu ajutorul unui astfel de dispozitiv, toata aceasta procedura este gata in doar cateva minute, folosind presiunea aerului pentru a impinge instant frunzele de pe anumite suprafete.
Aparatele de spalat cu presiune pot fi utilizate atat pentru curatarea aleilor, peretilor sau gardurilor, cat si pentru eliminarea rapida a straturilor de murdarie de pe anumite elemente. Apa propulsata cu viteza are puterea de a indeparta chiar si cele mai dificile urme, fara sa fie nevoie sa intervii sa cureti manual.

Pompe pentru irigat si stropit

Daca obisnuiai sa iti uzi plantele cu o stropitoare pe care trebuia sa o reumpli frecvent, afla ca poti renunta la aceasta activitate in favoarea variantelor electrice. INGCO iti propune numeroase modele de pompe electrice care sa iti satisfaca orice nevoie ai in legatura cu ingrijirea plantelor din gradina ta. Iti asigura cantitati insemnate de apa de la o singura apasare de buton, care sa iti fie suficienta pentru a iriga sau stropi suprafete insemnate de teren in doar cateva minute.
Daca te-ai convins ca modernizarea si tehnologizarea gradinii tale sunt chestiuni cu adevarat necesare, te asteptam sa arunci un ochi pe www.ingcomag.ro de unde sa cumperi tot ce ai nevoie.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!