Ai usi care scartie? Iata ce produse poti folosi pentru inchideri silentioase

Ai usi care scartie? Iata ce produse poti folosi pentru inchideri silentioase
Te confrunti si tu cu zgomotul deranjant si chiar iritant creat de usile care scartie? In general, aceasta problema apare din cauza utilizarii frecvente a usilor sau a intretinerii necorespunzatoare. Desigur, mai pot exista si alte motive, insa in ciuda acestui aspect, un lucru este cert: pentru a remedia aceasta problema nu trebuie sa te complici cu metode prea complexe, deoarece exista solutii la indeama oricui. Iata mai exact ce produse poti folosi pentru a scapa de sunetul neplacut al usilor care scartie, respectiv pentru a te bucura de inchideri silentioase de acum inainte.

Lubrifiant special sau ulei de ungere. Scartaitul poate fi cauzat de balamalele nelubrifiate, astfel ca utilizarea unui lubrifiant pe baza de ulei sau a unuia special creat pentru aceasta problema reprezinta o solutie la indemana oricui. Totusi, inainte de a aplica aceasta metoda, asigura-te ca nu exista nicio urma de murdarie sau rugina pe balamalele montate pe usa. Uleiul de lubrifiere va fi ineficient impotriva murdariei persistente, asa ca nu trebuie sa neglijezi acest aspect si sa cureti balamalele ori de cate ori ai ocazia.

Lumanari cu parafina. Ceara cu parafina te poate ajuta de asemenea sa scapi odata pentru totdeauna de zgomotul enervant cauzat de usile care scartie. Prin urmare, daca ai in casa lumanari vechi facute din ceara cu parafina, le poti folosi in acest scop. Aceasta metoda functioneaza aproape de fiecare data, oferind rezultate la care nici macar nu te-ai fi asteptat.

Vaselina. Utilizarea vaselinei se numara de asemenea printre cele mai simple metode pe care le ai la indemana pentru a scapa de scartaitul neplacut al usilor. Este suficient sa aplici o cantitate redusa de vaselina pe balamele, apoi sa deschizi si sa inchizi usa de cateva ori, iar efectul va fi uimitor.
 

Tips & Tricks pentru a rezolva eficient problema usilor care scartie


De cele mai multe ori, sunetul iritant al usilor care scartie provine de la balamale. In timp, acestea se uzeaza inevitabil, iar in lipsa unei ingrijiri adecvate, eficienta lor scade semnificativ. Prin urmare, ti-am pregatit cateva sfaturi practice in acest sens, dupa cum urmeaza:

Verifica starea balamalelor. Usile pot incepe sa scartie si atunci cand suruburile balamalelor nu mai sunt stranse la fel de bine, iar de acest lucru te poti ocupa utilizand o cheie special conceputa pentru strangerea suruburilor.

Curata balamalele cu regularitate. Folosirea zilnica a usilor face ca balamalele sa se umple de praf si mizerie, lucru care cauzeaza inevitabil scartaitul neplacut al usilor. Prin urmare, recomandarea noastra este sa cureti balamalele ori de cate ori ai ocazia.
Acestea fiind spuse, problema usilor care scartie se poate rezolva in mod rapid, folosind produsele pe care ti le-am recomandat. Totusi, daca te decizi sa schimbi usile si ai nevoie de scule si unelte care sa-ti usureze munca, te invitam sa le cumperi de la Ingcomag. Aici ai garantia unor produse sigure, eficiente si de calitate superioara, iar preturile sunt mereu in avantajul tau, asa ca nu iti ramane decat sa comanzi de la noi toate produsele necesare pentru proiectele tale.
Tu ce alte produse mai folosesti pentru inchideri silentioase?
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!